Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan fogadjak fel orvost?

Hogyan fogadjak fel orvost?

Figyelt kérdés

Kórházba járok terhesgondozásra, kinéztem egy szimpatikus idős doktor urat, szeretném őt felkérni.

Úgy tudom nincsen magánrendelése,viszont érdekelne hogy csak a szülés után adjak pénzt vagy közben is ha elvállal??? Ha igen akkor ki mennyit? 2.000-5.000-vagy több?

Egyébként erre felé olyan 50.000 ftot adnak az orvosnak szülés után.

2017. júl. 19. 11:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként végre sikerül lassan értelmezni oda vissza, az én kérdésem is ez volt utolsó, főleg neked mondom hogy, ennek az orvosnak nincsen magánrendelése, csak a kórházban dolgozik TB alapon. Ha fel fogadom akkor egyértelmű adok a szülés után, viszont az én kérdésem az volt hogy ti szoktatok ilyen vizsgálatoknál mint pl ott lesz a 32. Ultrahang plusz mikor még behív a doktor csúsztatni egy kis borítékot amiben van egy "kis kávéra" való????
2017. júl. 19. 12:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Debreceni kórház
2017. júl. 19. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
ha a kórházba megy terhesgondozásra mint az összes többi kismama, akkor miért adna 5000-nél többet alkalmanként? hisz nem magánrendelés, ez tényleg teljes egészében zsebbe megy. A szülésért az 50et én is keveslem, inkább kérdezd meg, hogy elvállalna-e és ha igen, mi az anyagi vonzata. Ha nem mond semmit, én is minimum 70et adnék
2017. júl. 19. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Amikor sztkba mentünk sima terhesgondozásra akkor nem adtunk pénzt. Csak akkor adtunk amikor ügyeletre kellet menni, és bejött a kórházba, h megvizsgáljon.:)
2017. júl. 19. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Tb alapon nem muszáj adni.Max ha behív pl soron kívül pedig millióan vannak előtted.

50ezer szerintem elég ha elvállal.Én sem adtam soha többet,pedig volt h hajnalban szültem és volt császárom is.A dokimmal azóta is jó a kapcsolatunk.Nem kell a vidéki orvosokat is elkapatni,mint a pestieket.

2017. júl. 19. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 50ezret szánok az orvosomnak a szülésért, többek között azért is mert már így is főbb mint 100ezer forintot adtunk neki, ugyanis 3-4 hetente jártam hozza, plusz az első trimeszterben 6.,7.,10.,12., heten is, ez már alapból 40ezer forint!! (10 ezer egy alkalom) szóval összeségében úgy gondolom hogy meg lehet elégedve majd ezzel az összeggel.

A te eseted azért más mert eddig nem fizettél neki semmit, így lehet kevés az 50.

2017. júl. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!