Nagy dilemába vagyok, hogy fogadjak orvost vagy ne a szüléshez és a terhesgondozáshoz. Jelenleg a X kerületi egészségházba járok terhesgondozásra eddig két dokinál jártam, valakinek valami tapasztalata vagy tudd ajánlani valami normális dokit!?
Én Tb alapon intéztem mindent, korrekt 9 hónapom és szülésem volt :)
Mondjuk én a XI ker Szent Imre kórházban voltam, azt ismerem.
Fogadott orvossal igazából gyorsabban kerülhetsz vizsgálatokra, keresheted bármikor és támaszkodhatsz rá. De elképzelhető hogy nem tud ott lenni a szülésnél, ezt előre ugye nem tudja az ember mikor lesz. Na meg ki tudja mennyire szokott ez sűrűn előfordulni..
Mi anyagilag ezt nem tehettük meg, ha jól tudom az átlag a 10e/ látogatás az ár? Vagy összesen 100-150e az egész végig kísérés? De gondolom ez mindenkinél más, nem akarok hülyeséget mondani...
Én inkább azt mondom h érdemes dokit fogadni.
EGy vizsgálat ár magánban kb 10 ezer, a szülésre mondja 100 ezret kér, van aki azt 150 ezret, de van aki azt mondja annyit adja amennyit akarsz, akkor elég mondjuk 50 ezer ha több nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!