Normális ez a fejfájás császár után?
Hol van a "szólítód", az mi?
Nekem a fejfájás másnap és 3. napon volt. Szerintem mindenképp kérdezd meg a dokit. Igyál sok folyadékot.
Szia!
6 éve császároztak. Nekem kb 4.napon jött elő de olyan szinten hogy a szoptatás abba kellett hagynom rohantam hányni. Előtte is fájt, az orvosok azt mondták nagyon som koffeint vigyek be attól el múlik. Szó szerint javasolták az energia italt, colát. Tényleg jobb tőle viszont én azóta is migrénes vagyok.
Látom már elmúlt a fejfájásod.
Én nem úsztam meg ilyen könnyen. Császár utáni második nap kezdődött, de olyan mértékű volt, hogy abban a pillanatban, ahogy függőleges helyzetbe kerültem, a szemem alig bírtam kinyitni. Telenyomtak infúzióval + napi 3-4 liter folyadékot megittam, mégis 2 hétig tartott. Addig csak feküdni tudtam. Fejtem a tejet (fekve), a férjem pedig elláttam a babát, a nagytesót és a háztartást. A legrosszabb ellenségemnek se kívánom azt a két hetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!