Császár után 3 héttel iszonyatos fejfájás és állandó hőemelkedés?
Semmiképp nem normális és irány egy doki, de nem biztos, hogy az érzéstelenítés a ludas.
Mondjuk nekem sem mondták az első császárnál, hogy ne emeljem, emeltem és nem lett bajom. A másodiknál már nem emeltem (más kórház, be is szedáltak a kényszerpihenőre), mégis fájt utána meg nagyon szédültem, de csak a műtét utáni napokban.
Spinális érzéstelenítés után azért nem szabad emelni a fejet, mert az érzéstelenítő benyomása előtt leengednek egy kis gerincfolyadékot. Ekkor változhat a nyomás, kevesebb lehet a folyadék, amíg ez újratermelődik (ezért kell sok folyadékot inni műtét után), addig okozhat gondot a fej emelése, ami több napos migrénszerű fejfájásban nyilvánul meg. Hetekkel utána nem hiszem, hogy ez okozná a fejfájást, nekem a szimpla lázas állapotban is hasogat a fejem, lehet influenza kezdete is. Ami esetleg aggasztó lehet, hogy nagyon ritkán, de előfordulhat bevitt fertőzés is, ami már okozhat hasonló tüneteket.
Szerintem menj el orvoshoz, ő biztosabban meg tudja mondani, mi bajod lehet, mint mi itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!