Császár vagy normál szülés?
Én császárral szültem de előtte sokáig vajúdtam. Azért lett császár mert már nagyon szenvedtem.
Szerintem császárral szülj.
Nekem egyáltalán nem volt rossz élmény a császár, nekem a vajúdás viszont maradandó nyomot hagyott bennem, soha többé nem akarom azt átélni.
Simán császárral vajúdás nélkül bevállalható. Nekem könnyen ment utána a felállás, nem volt fájdalmam csak kicsit húzódott a sebem és ennyi, de nem fájt!! A lényeg hogy amig nem állhatsz fel addig rengeteg vizet kell inni.
Első császár 4 órányi tolófájások után.Második spontán szülés,a kitolás kb 20perc volt.
Igaza van az utolsónak teljesen más fájdalom amikor nem értelmetlen a tolóinger.
Császár után nekem rosszabb volt,hetekig nem mertem köhögni,tüsszenteni,nevetni stb mert akkor fájt a heg.Pelenkázásnál pl mindig a hegbe rúgott a kicsi és nehéz volt egy 15cm-es vágással a hasamon bármit is csinálni.(nem vagyok puhány,gyermekágy leteltével havat is lapátoltam)
Harmadikat várom,bízom a természetes szülésben.
A szemed pedig terhesség alatt romlik valószínűleg nem a szülés miatt (az én szemem romlik,császár után is fél dioptriát meg szülés után is fél dioptriát.Most terhesség elején csináltattam szemüveget és már nem látok élesen).
31hkm
Ezért kellett lepontozni mert nekem egyáltalán nem fájt a császár után a felállás és felépülés?
Nekem a vajúdás fájt és kész, a császár nekem megváltás volt utána!
Ha nem vetted volna észre mindenki le lett pontozva.
Van aki ezzel szórakozik,ez okoz örömet neki hogy lepontoz mindenkit...
Köszönöm a válaszokat...ingen gondoltam, hogy rosszabb, de hogy ennyire azt nem. Még soha semmim nem mütötték, igy fogalmam nincs szerencsére hogy milyen egy vágás.
Nem én pontoztalak le titeket, én mindenkinek zöld kezet adtam.
A lányomnál indított szülésem volt. 2 nap tettek fel zselét, a harmadik nap már burkot repesztettek, mert nem akart beindulni a szülés, nehezen tágultam, nem kelhettem fel, kézzel tágítottak. A szülés után 2 hétig alig bírtam ülni és menni. Az ülés még 3 hét után is gondot okozott. Készült egy fénykép amikor ahasamra tették és megpusziltam, de sajnos én nem emlékszem rá, mint ahogy sok minden másra is csak homályosan vagy egyáltalán nem.
A fiam másik kórházban született császárral, pont az előzmények miatt. Ráadásul nagyon fent volt, így meg sem próbálkoztak az indítással. Nem volt egy felemeleő élmény az első felállás (azt hittem kiszakad a hasam), de másnap már majdnem egyenesen tudtam menni. Viszont a 3. nap beütött a spinális fejfájás, ami 2 hétig tartott, és olyan mértékű volt, hogy a fekvésen kívül semmire nem voltam képes. A férjem látta el a gyerekeket és a háztartást is. Viszont sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor (még a varrás alatt) odahozták. Lágy és meleg volt a bőre ahogy az arcomhoz simult. (Itt nem készült fénykép, de örökre belém ivódott az érzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!