Hogyan fogadjak fel orvost?
Kórházba járok terhesgondozásra, kinéztem egy szimpatikus idős doktor urat, szeretném őt felkérni.
Úgy tudom nincsen magánrendelése,viszont érdekelne hogy csak a szülés után adjak pénzt vagy közben is ha elvállal??? Ha igen akkor ki mennyit? 2.000-5.000-vagy több?
Egyébként erre felé olyan 50.000 ftot adnak az orvosnak szülés után.
25 hetesen, lehet, hogy már nem is vállal el!
2-5 ezer forinttal mit akarsz?
Nem akarlak bántani, de tnyleg mit szeretnél pár ezer forintal? :( lefoglalni vagy mi? Próbáld meg hát ha még beleférsz. :)
Én azt tanácsolom, h inkább szülésznőt fogadj fel ennyi pénzért. Az reálisabb. Amúgy jobb ha személyesen megkérdezed, h mennyi a tarifája, jobb esetben rád bízza.
Nálunk az elején 2x volt egy kis gond, ügyeletbe bejött megvizsgálni mind a 2 alkalommal 10e.t adtunk.
Szülésnél 80e.adunk az orvosnak (plusz magánba is jártam párszor) a szülésznőnek meg 40e.t.
Mind a két alkalommal 10ezret azaz összesen 20ezret adtunk amikor véreztem. Magánba nem jártam, járok terhes gondozásra, mert nem csinálja a magán rendelőjébe. Ő is idősebb orvos már már nyugdíjas. azt a kórházba megcsinálja tb alapon. :)
Azt szabad tudni, h melyik városba vagy? :)
Ha mindenképpen őt szeretnéd akkor ne nagyon halogasd a megbeszélést, mert ilyenkor tnyleg ritkán válalnak már szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!