Szerintetek fogadjak orvost vagy szülésznőt?
Szia!
Sokan orvost fogadnak, nem igazán értem még most sem miért. Jó szülésznőt kell fogadni, az úgyis leüvölti az orvos fejét, ha nem normálisan jár el:)Tapasztalat.Szülésznő voltam:)
Csatlakozom az elsőhöz.Nekem fogadott orvosom volt,de tök felesleges pénzkidobás volt.A 2. babánál már tuti szülésznőt fogadok,ő rajta múlik minden.Ő van veled végig,ő adja az instrukciókat.A doki lényegében a uyge kitolásnál van jelen,leszemlézi a lepényt,varr.És kb. ennyi.
Azt lehet tudni,h a 2. babád is császáros lesz-e?Mert ha igen,akkor viszont szülésznőt sem érdemes fogadni,hiszen műteni fognak.Az NST-t meg bárki rád tudja rakni;ne fizess ,ha nem muszáj.
Én mondjuk nem ott szültem, általánosságban írtam.
5 hónapos kisfiú édesanyja
Szia! Ue a helyzet nálam is, én is ott fogok szülni 24 hetes vagyok.( éve szültem ott. A szülésznő nem volt fogadott, de egy nagyon jó fej csaj volt, most gondolkodom, hogy őt esetleg megfogadom. De dokim nem lesz, az tuti.
Annó volt, de mostanra nagyon sokat kért, ezért kihagytam. Amúgy tapasztalataim szerint rendes dokik vannak ott, tehát jó esélyed van normálisat kifogni, ha ügyeletesnél szülsz is.
Én "félős" vagyok. Az elsőnél is volt dokim is és szülésznőm is (bár a Sotén), most is lesz. Nekem szükségem van a tudatra, hogy az ott lévő orvos ismer engem, ismeri a hátteremet, anélkül hogy a papírjaimat nézegetné.
IGen, a szülésznő van ott végig, egyébként normál esetben ő a "lényeg", de engem pl. császároztak, és örültem, hogy hajnali 1-kor nem az ügyeletes doki műtött, hanem a sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!