Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki a kora miatt már nem...

Aki a kora miatt már nem vállal szülést, ügyeletben még levezetheti?

Figyelt kérdés
Van egy nőgyógyászom, akinék kétszer szültem. Most ismét úgy néz ki, hogy babát várok. Terhesgondozást még vállal a doktorúr, viszont szülésre már nem lehet felkérni. Az ilyen idős dokik ilyenkor még dolgoznak a kórházban is, de az lenne a kérdésem, hogy hátha tudja valaki, ilyenkor ha az ügyeleti idejében jön be kismama szülni, azt a szülést levezetheti, vagy ilyenkor már más feladatokat bíznak rá?
2017. júl. 9. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

Köteles is levezetni ügyeletben.

Az, hogy nem vállal magánt, nem a kórház döntése, hanem az övé, nyilván megviseli már, ha négyig dolgozik, tíztől kettőig bemegy veled, hétre vissza...

2017. júl. 9. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Az enyem is ilyen. Sajna ha köteles ha nem o tudtommal nem szokott. Általában nem egymaga ügyel (amúgy kb. annyira gyakran ugyel, mint a fehér holló.. Inkább ambuláns kezelésen van benn a kórházban) es a fiatalabbak vezetnek szulest.

En amugy nem bánom. A kislanyomat is a fiánál szültem, akkor meg rezidens volt, neki adott at. Sajnos most nem tudom hogy lesz, mert a fia azóta kiment külföldre dolgozni.

2017. júl. 9. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
Ha csak ő az ügyeletes a szülőszobán akkor levezeti a szüléseket amik akkor vannak.
2017. júl. 10. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!