Mit szóltok az olyan szüléshez, amit az orvos csak azért indít meg, mert ügyeletben van?
Kiborulok. Ahogy az összes többi "sürgető eljárástól".
Hálás vagyok az orvosomnak, hogy nem ilyen beállítottságú, teljesen természetesség párti, a lehető legkevesebb beavatkozást végzi mind terhesség mint szülés alatt, csak ha muszáj.
Uncsitesómnak azért volt indított szülése mert ő épp nyaralni ment. Már ne is haragudjon az ilyen de minek vállalja el ha tudja pl h akkorra mikor szülni fog a páciens programja van.
Én biztos az ilyennek egy fillért se adnék. Nem azért fogadtam h amikor neki jó akkor "megszülesszen".
az a baj, hogy az orvosok mindenki felett állnak ilyen helyzetben. Lehet, hogy te márpedig nem fogsz bemenni az ő ügyeleti idejében, de ő sem fog rohanni hozzád, mikor megindul. Ha nem szerződéssel fogadtad fel, nem is tehetsz semmit, csak állsz ott orvos nélkül, és imádkozol, hogy az ügyeletes jól végezze a dolgát...
Az ilyeneket megvetem amúgy, de reagálnom kellett erre a "kettőn áll a vásár" témára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!