Egy mentős is levezetheti a szülést?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 22:37
1/6 anonim válasza:
Ha minden kötél szakad,akkor ő is levezeti a szülést!
2/6 anonim válasza:
nészetesen igen, nem egy gyerek született már két település között a főúton. De előfordult már repüőn is, na meg otthon pedig nem ugy volt tervezve, taxiban stb.
4/6 anonim válasza:
Mivel sosem lehet tudni, hogy alakul, levezetheti. Mégsem tuszkolhatja vissza a csecsemőt. Nem is értem igazából, hogy mi értelme a kérdésnek. Tényleg. Még egy apuka is levezetheti, ha úgy alakul. (Egy ismerősöm 3. babáját szülte, mentek autóval a kh-ba, de gyorsan haladt nagyon, és az autóban született meg a pici)
5/6 anonim válasza:
Igen. Ha jön, kénytelen. Van két félév szülészet-nőgyógyászat és egy félév kórházi gyakorlat mentőtiszt képzésen (elvégeztem), de messze sem ad annyi tapasztalatot, mint amennyi a kórházi dolgozók kezében van. Ott van a napi rutin előnye és a célirányos képzés is, akkor is, ha nem orvosok.
És akkor még olyan mentő jött érted, amiben tiszt is van (esetkocsi). A kisebb kocsikon csak ápoló és sofőr dolgozik, ott még ennyi tapasztalat sincs. Szerintem érdemes időben indulni és beérni a kórházba. A mentő tényleg vészhelyzetre van kitalálva.
6/6 anonim válasza:
Ha már a kitolásnál vagy, nem fogja visszanyomni de a szülésznőm mesélte, hogy elvileg csak vizsgálni nem vizsgálhatnak (méhszájat pl), de . Nyilván ha már tuti nem érnek a kórházba, nincs más lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!