Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sztk orvos kérdezte levezethet...

Sztk orvos kérdezte levezetheti-e a a szülést. Kell pénzt adnom?

Figyelt kérdés
Most(30 hetesen)kerültem egy másik dokihoz sztk rendelésen,mert az előző elment egy másik kórházba.Szakorvos jelölt volt az előző,és a mostani doki is.Megkérdezte hogy levezetheti-e a szülést.Igent mondtam,de annyira váratlanul ért hogy meg se kérdeztem hogy ez mit jelent.Sztk-s orvosnak is kell fizetnem ha bejön a szülésre?
2014. márc. 14. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha külön miattad jön be, akkor igen
2014. márc. 14. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Csak tippelek, de szerintem ha szakorvos jelölt akkor nem. Ha meg leszel vele elégedve és megtehetitek akkor adj neki. Egyébként erről még úgyis beszéltek, ha nem lesz bent és úgy kell hívni, akkor rákérdezhetsz előre.
2014. márc. 14. 14:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sztk-s dokim van, karácsony este bejött levezetni a szülésem, nem kért semmit:-)
2014. márc. 14. 15:17
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Így kell burkoltan hálapénzért kuncsorogni.

Szánalmas.

Én nem adtam senkinek semmit és ilyen körülmény közt se adnék.

2014. márc. 14. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Itt azért van egy kis tévedés... SENKINEK (!!!) nem kell pénzt adnod a világon semmiért! Ez totál nem múlik azon, hogy rezidens, sazkorvosjelölt, professzor, főorvos, akárki. Szoktak adni, ha becígölik a dokit, mert az ügyeletes nem jó, de kelleni SOHA nem kell. Sőt, akkor sem kell, ha behívod amikor szülsz, maximum szoktak.

Egy orvos

2014. márc. 14. 15:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tulajdonképp az elöző kettő szüléseimnél volt fogadott orvosom,de most nem is tudnánk és nem is akarnánk fogadni,így sztk alapon járok dokihoz.De gondolom mivel sztk orvos így nem kell megkérdeznem hogy mennyit kér a szülésért mivel nem magánrendelésre járok.
2014. márc. 24. 11:41
 7/15 anonim ***** válasza:
nálam ugy volt,hogy ahova tartoztam sztk, oda jártam terhesgondozásra, viszont a kórházban ahol szültem nem ők voltak, annál szültem aki éppen bent volt, egyiknek sem adtam pénzt!
2014. ápr. 8. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért kérdezte meg,mert burkoltam pénzt vár,és azt hogy felfogadd szülészének.

Nekem ugyanezt a szülésznő csinálta,akit én akkor és abban a helyzetben fel is fogadtam.

2014. ápr. 8. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kicsit rosszindulatú az, aki azt gondolja, hogy így akar burkoltan pénzt kuncsorogni. Mivel szakorvos jelölt, az meg sem fordult a fejetekben, hogy tapasztalatot szeretne gyűjteni?? Még jó, hogy megkérdezi, mert nem mindenki engedné, hogy egy "tanuló" vezesse le a szülését. Neki ez fontos és gondolom hálás, hogy a kérdező igennel válaszolt. Nem hinném, hogy pénzt akar...

Az már más kérdés, hogy ha megtehetném és elégedett lennék vele, kapna egy borítékot egy kisebb összeggel.

2014. ápr. 8. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakorvos jelölt akkor szerintem is csak tanulni akar, de ha meg vagy elégedve és szántok rá valamennyit adhatsz neki, de a legtisztább az, ha megkérdezed.
2014. ápr. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!