Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok erről a vélemény...

Mit gondoltok erről a véleménynyilvánításról? Rosszindulatú vagy van benne igazság?

Figyelt kérdés

Közeli ismerősöm mondta, hogy mivel az ő lánya császárral született, az osztályon a többi pedig nem, ezért az övé teljesen kivált a többi közül, csak ő volt szép, a többi pedig nem, mert azok kékek-lilák voltak.

Nekem ebből az jön le, hogy ő is tipikusan olyan szülő, aki szerint az ő gyereke különb mindenkinél.

Viszont még nem szültem, és eszembe jutott, hátha más egyetért vele, és van benne valami. Láttam már újszülötteket, nem tudtam megállapítani, hogyan születtek meg.

Mi a tapasztalatotok evvel kapcsolatban?

2017. jún. 28. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Én természetesen szültem. Nem volt a babám lila meg ilyenek, de látszott, hogy olyan "túlhajszolt" 4ágyasban feküdtem, egyedüliként természetes szüléssel. Formásabbak, kisimultabbak a császáros babák ez tény, de 2. napra már a kislányom is "odakupálódott" szinte meg sem ismertem 😃
2017. jún. 28. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Mindkét módon szültem. Egyik babám se volt "gyűrött" vagy megviselt :-)
2017. jún. 28. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

A fiam inkubátorba került 1,5 órára megfigyelésre, mert lila volt és nyüszögés amikor kibújt.

Amikor születése utána 1(!) órával meglátogattuk, egy kisimult, erős, egyáltalán nem lapos fejű, nyugodt tekintetű babát láttunk, akiről meg nem mondtad volna, hogy hüvelyi úton született. Az általam látott császáros babák nem voltak olyan jó formában, mint ő.

2017. jún. 28. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
És azzal nem dicsekedett, hogy a többi anyuka jött-ment, ő meg görnyedve szenvedett és még egy jót zuhanyozni se tudott szülés után? Na mindegy, megértem, hogy inkább a gyerek kinézetével sztorizgat, mint hogy milyen nyomorulttul érezte magát.
2017. jún. 28. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Butasag ujszulotekkel dolgozom

Abszolult nem latszik csaszar vagy sima

Sot csaszar babak sokat hanynak rosszul vannak nehezen kakilnak tobbet faj a hasuk.

Szerintem a termeszetes baktriumflora ami a huvelyi szulesnel van nekik kimarad ezert vannak rosszul.

Ill sokkal tobb a wet long nedves tudo es gyakrabban kell oket tamogatni ocygenel ill alacsonyabb a cukorunk es szoptatas is nehezkes

2017. jún. 28. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Az én lányom is kivált a többi közül.. ha Ő sírt, akkor az éjszakás nővérek is sírtak, ugyanis az összes zajra érzékeny baba felsírt. Amúgy nem volt szép.. pöttyös, vörös arcú volt. A fiam viszont szép volt, igaz Ő 5 óra alatt volt meg, a lány 12 alatt. Persze Ők nekem a legszebbek, de én nem vagyok annyira elfogult..
2017. jún. 28. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem igaz, hogy kékek-lilák lennének. Az első percekben az átmeneti oxigénhiánytól talán, de ez sincs minden babánál. Elég baj lenne, ha ezen túl kék lenne egy baba.
2017. jún. 29. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de nekem a gyerekágyon nem azon járt az eszem, hogy végignézzem az összes újszülöttet, hogy biztosan az enyém-e a legszebb, ez kissé gyerekes szerintem...
2017. júl. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!