Mit gondoltok erről a véleménynyilvánításról? Rosszindulatú vagy van benne igazság?
Közeli ismerősöm mondta, hogy mivel az ő lánya császárral született, az osztályon a többi pedig nem, ezért az övé teljesen kivált a többi közül, csak ő volt szép, a többi pedig nem, mert azok kékek-lilák voltak.
Nekem ebből az jön le, hogy ő is tipikusan olyan szülő, aki szerint az ő gyereke különb mindenkinél.
Viszont még nem szültem, és eszembe jutott, hátha más egyetért vele, és van benne valami. Láttam már újszülötteket, nem tudtam megállapítani, hogyan születtek meg.
Mi a tapasztalatotok evvel kapcsolatban?
A természetes úton születő gyerekek tényleg fel vannak puffadva, stb. Nem is nagyon látszik rajtuk az első napokban hogy kire hasonlítanak. A császáros babáknál ez nincs így.
De nyilván elfogult is a saját gyerekével kapcsolatban, mint ahogy mindenki.
Igazat mond. A csaszaros gyerekek tenyleg szebbek, mivel nem nyomodnak ossze a szulocsatornaban.
Biztosan jonnek majd a termeszetesen szulok ellenkezni, de nekunk ezt kozepiskolaban tanitottak is biologian. Meg szultem.is ketszer, es tenyleg lattam a babakon a korhazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!