Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csinaltatok a szules...

Mit csinaltatok a szules elotti napokban?

Figyelt kérdés
Hogyan vartatok a babat? Lelkikeg hogyan hangolodtatok?
2017. jún. 21. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én minden nap úgy feküdtem le az utolsó másfél hétben, hogy na, vajon ma éjjel érkezik?

Lelkileg nem nagyon készültem fel, alapvetően volt egy lelki izgatottságom, türelmetlenségem, hogy had lássam már. Sokkal inkább a fizikai dolgokkal bajlódtam, arra tudtam csak figyelni.. Nehezen tudtam feküdni éjjel, fordulni, nehezen sétáltam, a párom a horkolásom miatt a gyerekszobában aludt éjjel stb.. A szülést pedig vártam, kíváncsi voltam magamra is, hogy miképp élem majd meg.

A szülés előtti napokban amúgy főztem, bevásároltam és hasonló dolgok. Szülés előtti pár napban mentünk el pl mozizni, de kritérium volt, hogy kerületen belül legyen a mozi, hogy ha baj lenne, a kiválasztott kórházba tudjunk menni :D

2017. jún. 21. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam, voltunk pecázni, munkahelyemen meglátogattam a kolléganőimet, vásároltam, mindent csináltam, mint előtte, csak akkor már 2 hete jártam naponta ctg-re. 40+3-ra lett kész a szoba, úgyhogy imádkoztam, hogy ne jöjjön előbb:). Az én babonaságom miatt nem akartam előbb megcsinálni.
2017. jún. 21. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elsővel nagyon untam magam, mindent pont elolvastam, bent voltam a kórházban 3 hete. Hangolódnom nagyon nem kellett, nagyon vártam, hogy megszülessen.

A másodiknál a felújítás végén jártunk, a gyerekszobát csináltam. Takarítottam, festettem, pakoltam. A nagy szülőiére mentem előző este. Nekem jó hangolódás volt a babacuccok rendezgetése.

2017. jún. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!