Ez azt jelenti, hogy a napokban megszülök?
Figyelt kérdés
38+5 hetes vagyok, ma alig erzem mozogni a picit, erzem csak nagyon gyengeden, inkább kinyomja magát. Plusz egész nap aludnék.
Ez vajon azt jelenti, hogy max hétvége és szülök? :)
2017. jún. 8. 15:02
1/7 anonim válasza:
Ez csupán annyit jelent, hogy most aluszékonyabb, lehet az időtől. Ettől még nem fogsz korábban megszülni.
2/7 anonim válasza:
Ha holnap születik, akkor ugyanakkor lesz a szülinapja mint nekem :D
De amúgy ez tényleg nem jelent semmit
3/7 anonim válasza:
Mivel 38+5 vagy, bármikor szülhetsz. Ma, vagy 2 hét múlva...
4/7 anonim válasza:
Barmit jelenthet. Nekem semmi elojele nem volt, furdes kozben 41+4 heten folyt el a magzatviz, es magatol beindult minden. Meg rohogtem is, annyira fel voltam spannolva, hivtam be a ferjemet a furdobe:D Par ora mulva mar nem rohogtem annyira!! Egy valami biztos, az elkovetkezo 3 hetben tuti megszulsz:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2 nap mulva megszültem :)
2017. jún. 19. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!