A napokban jön el a kiírt időpont, bajcsy kórház, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A kiírt napon be kell menni a kórházba. Ehez a kórházhoz tartozok, nincs fogadott dokim. A babám elég nagy, 4 kg felettinek saccolták, a gpd is 100 feletti. Ha aznap bemegyek, még haza engednek vagy naponta kell majd vizsgálatokra járnom? Meddig húzzák majd ha nem indul magától? ( 39+6 hetes vagyok ma) akik ott szültek mostanában, vélemények a szülészetről?2016. jún. 8. 17:37
1/2 anonim válasza:
Nekem volt fogadott orvosom. De alapvetően mind a két gyereknél naponta kellett menni nst-re, 2 naponta uh-ra. A nagyobbikat indították, mert már minden mérhető érték romlott. Úgy tudom, hogy egy hétig várnak ha minden rendben. A 4 kg ilyenkor már csak saccolható. Az én lányomat is 4 kg felettinek várták kb annyi idősen mint most a tiéd, de "csak" 3,7 kg-mal született.
2/2 anonim válasza:
Kiírt idő után 1 hetet várnak,az indítással.Naponta nst,2 naponta uh.Mindkét gyerkőcöm ott született,bár egyiket sem kellett indítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!