Volt valamilyen más, fura érzésetek a szülést megelőző napon/napokban még a fájások indulása, magzatvíz elfolyása előtt? Lehet testi vagy lelki is, pl izgatottság, hasmenés, hányinger, felpörgés?
Nekem is volt hasmenésem, azt hittem hogy na majd most! Erre hetekkel később indítani kellett... A hasamra meg a 7. hónaptól mondták hogy de lent vaaan! Mindjáárt szüüülsz! Persze...
Amúgy egyiknél sem volt semmi
Első gyermekes vagyok és minden új volt. Én nem igen vettem észre semmit a szülés megindulása előtt. De visszagondolva valahogy így volt:
- Körülbelül 1 héttel előtte hasmenésem volt, de csak 1 napon keresztül.
- Mindent tudtam csinálni, még boltból is cipekedtem (dombos utcán felfele!).
- Egyetlen egyszer voltak joslóim, ha jól emlékszem 3-4 nappal a nagy nap előtt. De csak egy órán át tartott..
- Aznap amikor elkezdődtek este a fájások - napközben halvány rózsaszín folyásom volt. Hogy ez a nyák dugó miatt volt-e nem tudom, mert nem láttam távozni.. Olyat is mondtak, hogy ez lehet már a tágulás volt.
- Kétségbe voltam esve, mert már a 40. hétben voltam, de volt egy érzésem, hogy még ezen a héten biztosan megérkezik a kisfiú. (Nem, nem volt olyan, hogy "érzem, hogy holnap!"..) És lám, két nappal a kiírás után meg is érkezett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!