Mit tegyek éjszaka a sikítozó, felpörgött 17 hónapos gyermekemmel? Tanácsot szeretnék.
Szerintem csak egyszerűen nem álmos, olyat kell tenni vele este ami lefárasztja, Elmenni sétálni vele: De amit felsoroltál az egyik sem arra van. A homeopátiás szereket meg aztán abszolút nemértem, meg algoflex... fáj valamilye?
TV nézés nem hiszem, hogy nagyon fárasztaná.
Délután jól alszik ,nekem az a tapasztalatom. hogyha délután nem alszik a fiam, akkor este se tud elaludni, és éjszaka is többször megébred. A másik gond nálunk az éhség szokott lenni, ha nem eszik eleget napközben legalább kétszer felkel éjszaka, egyébként átalussza az éjszakát (2 éves, kistesóval nehezített eset). A harmadik ami még eszembe jutott, az az, hogy lehet hogy egy kicsit túl van pöröve, felélénkítik a lefekvés előtti dolgok(a TV is felpörgeti sztem), próbáld meg hogy ne tartson tovább az esti rituálé meseolvasás stb 20-30 percnél tovább.
Nálunk ezek a dolgok váltak be, ha egyik se működik, akkor fogalmam sincs. Egyébként az algoflex jó próbálkozás, ha a leghátsó őrlők még nem jöttek ki neki, azok okozhatják ezt, eseleg próbálhatsz más fájdalomcsillapítót, nurofent, panadolt hátha azokra jobban reagál.
Kedves szokratesz! Nem nem adok neki semmit iv-n keresztül. Köszi a poénodat! :-)
Ezeket amiket felsoroltam (melynek nagy része homeopathias kivéve az Algoflexet), az elmúlt közel két hónapban adtam alkalomszerűen, orvossal egyeztetve.
Tegnap éjjel is 3 x kb.3/4 óra üvöltés volt, néha kiegészülve a testvéri üvöltéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!