A fogadott orvos mit csinál a szülést követô napokban bent a kórházban velem, tart még kapcsolatot?
Minden nap bejött, megkérdezte h h vagyok, van e kérdésem.
Ja és h a cscsemős nővérekkel nincs e valami gondom (sokan panaszkodtak rájuk, h bunkók stb.)
Engem is latogatott minden nap, kicsit beszelgettunk, aztan amikor a babamat kiszaradas gyanujaval visszahoztuk 39.4 lazzal meg a hazamenes napjan, es atkerultunk a beteg csecsemo-es koraszulott reszlegre, jott oda is latogatni es erdeklodni.
Ha barmelyik osztalyon barmi gond volt (szules utan nem kaptam kiskocsit a gyereknek, azt mondtak nincs tobb..) erdekes modon ahogy megemlitettuk neki, azonnal orvosoltak a noverek mindent.
A csecsemosokkel is elbeszelgetett hogy hogy engedhettek ki egy besargult, szaradas szelen allo babat..
Én pénteken szültem meg a szobatársam is.hozzám Bejött minden nap,míg a szobatársamhoz csak hétfőn a császár varrat szedésre.magandoki volt mindkettőnknek,ráadásul tőle meg is kérte az árát(hozzáteszem elég beképzelt pasas).
Nekem nézte a babámat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!