Mekkora Tena betétet vittetek a kórházba és mennyit?
Tena Lady - inkontincenciára való betét.
Ne haragudj, de inkább legyen nálad mint hogy kevés legyen a sima éjszakai.
Az átlag nagyon vérzik ekkor, az első éjszaka sokszor a lepedőt is cserélni kell. Ahol én szültem, reggel egy csomóan vitték a lepedőt a pulthoz cserélni..
Másik: Nekem erős vérzésem volt és nem tudtam olyan egyszerűen kimenni wc-re mert egyedül voltam a szobában, nem volt szobatársam. Így a babát nem hagyhattam magára. Volt egyszer, hogy épp csoszogtam a mosdó felé (baba a csecsemősöknél) és bizony nem sikerült odaérnem. Na, egy csepp sem ment mellé... Ciki vagy nem, de nekem pl voltak gondjaim ezzel. Katétereztek és ja..
Persze ez nem azt jelenti, hogy veled is így lesz, de a szülésznők nyomatékosan mondták a csapatnak, hogy csak kizárólag inkontinenciás betéteket hozzanak az anyukák, ne éjszakai simát. Az nem elég. Majd 1 hét múlva már elég lesz.
Én Tena Lady extrát vettem és hálós Tena Fix rögzítőnadrágot. Nekem ez kényelmesebb volt az eldobós bugyinál. 5db van egy csomagban de ki is tudod simán mosni szappannal, hamar szárad.
Én beleestem abba a hibába, hogy csak fél csomag Tenát vittem be és egy nagy csomag éjszakai betétet. Mondván csak az első nap lesz erős a vérzés után meg úgyis gyakran kell cserélni. Na ez utóbbi nálam halottnak a csók volt, gyorsan hozatnom kellett még be 2 csomag Tena Ladyt. Szerintem készülj a "legrosszabbra" aztán legfeljebb vitetsz be magadnak kisebb betétet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!