Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházba elég lesz 1 csomag...

A kórházba elég lesz 1 csomag Tena és 1 csomag Always éjszakai?

Figyelt kérdés

Egyetlen bőröndöt lehet csak vinni a kórházba, és nem valami nagy ami van itthon, újat viszont nem akarok venni. És így is alig férek bele. Egy csomag Tena és 1 csomag Always éjszakai elég lesz? Vagy több Tena kéne?

31hkm

2016. jún. 18. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél még és ha nem elég, akkor a párod, 1-2 nap múlva be tudja vinni.
2016. jún. 18. 11:59
 2/6 Bella169 ***** válasza:
36%

Nekem kétszer 20db-os libress fogyott el.

Úgy 2-3 óránként cseréltem. Na nem azért mert olyan erős volt a vérzésem hanem a higiénia miatt.

Amúgy ha elfogadsz egy jó tanácsot, minden bántás nélkül. Ne always-t vigyél. Az always műszálas irritálja a gátsebet, és könnyebben be is fülled benne az ember ami nem tesz jót a seb gyógyulásának. Olyat válassz aminek pamutos a borítása. Libress, naturella pl. Én már hazajöttem a kórházból mikor elfogyott a betét és amíg elment a férjem bevásárolni betettem egy itthoni alwayst, amint hazaért a férjem mentem cserélni mert nagyon kellemetlen volt.

2016. jún. 18. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ,mekkora csomag? én 30db-os tenát viszek,itthon lesz még ha kell behozni. első szülésnél nagyon sok kellett állandóan átáztam,de egyéni ki mennyire vérzik lehet neked a legnaygobb tena is átázik de lehet elejétől elég az always is. (mondjuk ahogy írták nem árt sűrűn cserélni csak nyitva van a méhszáj)
2016. jún. 18. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elfogy, akkor majd visz be a párod. Én always éjszakait használtam már az első nap is, de nem emlékszem, hogy mennyi fogyott. (Abból is van pamutos, a soft like cotton az.) De ha lehet, akkor azt a fajta éjszakait vegyed, ami hátul szélesebb, az nekem nagyon jól jött.
2016. jún. 18. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Császárral szültem, végig szúrtam a kórházban is és terhesség alatt is vérhígítót. A kórházban napi 4 vastag, nagy tena ladyt használtam el (sajnos pontos típust nem tudok, mert ott adták). 2 éjszakát aludtunk ott, így a kórházi 2,5 napban ez kb. 10 db volt.

Viszont eldobható bugyi must have! Mindenképp vigyél be, annyira de annyira hasznos volt!

2016. jún. 18. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanennyit vettem, egy Tena supert és egy éjszakai Alwayst. Úgy vagyok vele, hogy az első napon látom majd mennyire fogy és ha kell, megkérem a párom, hogy hozzon még.
2016. jún. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!