A kórházba elég lesz 1 csomag Tena és 1 csomag Always éjszakai?
Egyetlen bőröndöt lehet csak vinni a kórházba, és nem valami nagy ami van itthon, újat viszont nem akarok venni. És így is alig férek bele. Egy csomag Tena és 1 csomag Always éjszakai elég lesz? Vagy több Tena kéne?
31hkm
Nekem kétszer 20db-os libress fogyott el.
Úgy 2-3 óránként cseréltem. Na nem azért mert olyan erős volt a vérzésem hanem a higiénia miatt.
Amúgy ha elfogadsz egy jó tanácsot, minden bántás nélkül. Ne always-t vigyél. Az always műszálas irritálja a gátsebet, és könnyebben be is fülled benne az ember ami nem tesz jót a seb gyógyulásának. Olyat válassz aminek pamutos a borítása. Libress, naturella pl. Én már hazajöttem a kórházból mikor elfogyott a betét és amíg elment a férjem bevásárolni betettem egy itthoni alwayst, amint hazaért a férjem mentem cserélni mert nagyon kellemetlen volt.
Császárral szültem, végig szúrtam a kórházban is és terhesség alatt is vérhígítót. A kórházban napi 4 vastag, nagy tena ladyt használtam el (sajnos pontos típust nem tudok, mert ott adták). 2 éjszakát aludtunk ott, így a kórházi 2,5 napban ez kb. 10 db volt.
Viszont eldobható bugyi must have! Mindenképp vigyél be, annyira de annyira hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!