Mekkora Tena betétet vittetek a kórházba és mennyit?
Figyelt kérdés
Nem tudom a védőnő meg nem mondta, csak adott egy listát hogy mi kell. De ez még valószínűleg a '90es évekből lehet mert ilyen van rajta, hogy apró a telefonáláshoz... :D így annyira nem tartom életszerűnek a rajta lévő dolgokat...2017. jún. 7. 12:27
1/14 anonim válasza:
Nekem olyan enyhe verzesem volt szules utan, hogy a sima ejszakai betet is alig telt meg.
Ez teljesen valtozo mindenkinel, ne nagyon vasarolj be, egy kis csomag kozepes boven eleg.
2/14 anonim válasza:
Én dmben vettem a Jessa nevezetű Maxi betétet. Egy csomaggal (16 db). Meg volt nálam éjszakai Always, nekem az kényelmesebb volt, jobban szerettem. Első nap véreztem nagyon, utána már nem volt vészes. (Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy bennem felejtettek egy gézcsomót, ami 9 napig benne volt:S )
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát ha a havi vérzésből indulok ki akkor nem biztos, hogy a sima éjszakai elég lehet nekem....
2017. jún. 7. 12:36
4/14 anonim válasza:
Nekem a havi vérzéses is elég sok az első két nap, és szülés után is véreztem az első öt nap rendesen. Tena pants nadrágpelenkát vittem 5 darabot, meg egy csomag éjszakai alwayst. A nadrágpelenka nagyon jó volt, nem kellett aggódnom az átázás miatt. Cserénél csak eltéped oldalt és kidobod, nem kell külön hálós bugyi sem.
5/14 anonim válasza:
Tescoban vettem szülés utáni betétet. Vastag, hosszú és olcsó. Ebből a kórházban 2 csomag ment el (20 db), otthon még egy újabb csomag, aztán elég volt a klasszikus szárnyas betét.
6/14 anonim válasza:
Tena bugyit vittem. Kb másfél csomag elfogyott. Szerintem ez a legpraktikusabb.
7/14 anonim válasza:
Engem rábeszéltek a gyógyszertárban a Tea mini-re. Hát nem volt elég. Nem a nedvszívó képességével volt baj, hanem a méretével. Nagyon rövid volt. Mindenképpen olyat vegyél ami hosszabb.
9/14 anonim válasza:
Nekem a patikában Tenát adtak, azt hiszem, Large méret, azt mondták, fél liter folyadékot bír. Egyelőre 6 db-ot vettem, ha kell még, a férjem vesz és hoz be másnap. DM-ben is kapható, akár hétvégén is szükség esetén (a patikában olcsóbb és darabra is lehetett venni), nem akartam túl sokat venni, mert nem lehet tudni.
Ez valami egyenpapír lehet, nekem is rajta van az apró! :)
10/14 anonim válasza:
Én is Tena Pants-et vittem,életem egyik legjobb döntése volt. Nem véreztem túl erősen,de praktikus volt,hogy csak kidobtam,nem kellett a bugyimra vigyázgatni,tökéletesen védett,egyáltalán nem történt "baleset" (szobatársaim alatt többször kellett lepedőt cserélni),puha ami jól jött a gátseb miatt. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!