Milyen betétet és mennyit csomagoljak a kórházba? Erről vélemények? Link: https://internetpatika.hu/spd/25126167/TENA-Lady-Pants-Discr eet-pelenkanadrag-diszkret-ki
Pont ezt használtam, remek. (De a sima - nem mintás, olcsóbb - pants is ugyanezt tudja).
Egyébként 1 csomaggal vettem, plusz sima tenát, de elfogyott volna 2 is, sőt.
Barátnőm második szülésére vitt ilyet az ajánlásomra, nagyon megköszönte. Az elsőnél szanaszét vérezte az ágyat tena+tena fix-szel (és nem húzták át neki), most nem volt baleset ezzel.
6-os, gondold még át!
Hüvelyi szülés után akkora leszel alul, hogy kelleni fog a nagy, hosszú betét, mert szanaszét folyik a cucc.
Ezt a minit, amit vinni készülsz, kb. 3 héttel a szülés után használtam (mintaként kaptam).
A simát kicsit máshogy számozzák, így azt nem tudom.
Ebből szülés előtti ~110-es csípőre L-est vettem (10 kg lement rólam és mindenhol vizesedtem). Le nem esett, kényelmes volt, de szerintem az M-es is elég lett volna, mert nagyon rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!