Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kiírás napon lezajló nstn...

A kiírás napon lezajló nstn lehet kérni, hogy. Indítsák meg a szülést vagy mindenképp várni kell egy hetet?

Figyelt kérdés

Azt mondták, egy hetet várnak és minden nap járok majd nstre holnaptól... de kérni nem lehet, hogy aznap megindítsák a szülést, ha teljesen egészséges a lányom? (Méret és súly is megfelelő, kedden voltam áramlás uhn.) Vagy ne is próbálkozzak ilyesmivel?

40+3hkm

Kiírás napja: május 11

2017. máj. 10. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
ne akard hogy indítsák, ezerszer fájdalmasabb úgy. nemsokára magától is beindul, kitartás!
2017. máj. 10. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vártam mint te. 5 nappal hordtam túl a lányomat. Mokóniumos magzat víz. Aznap éjjel 3kor keltem fájásokra (és hogy a magzatvíz egy kicsit megindult) mikor be kellett feküdnöm. Iszonyatos fájásaim voltak, de kaptam oxitocint mert nem volt elég erős a fájásom. Én "csak" 15 órát vajúdtam..

Várd ki. Már csak pár nap. Lehet meg is indul 1-2 napon belül.

2017. máj. 10. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen ne vedd fel a telefont és kész!

Ezt a kis időt már szerintem is érdemes kivárni, bár én is örültem neki mikor az orvosom felajánlotta a másodiknál az indítást! Nekem a kiírt napon be kellett volna feküdnöm és max 2 napot vártak volna hogy magától beinduljon a szülés, de több okból sem akartam később szülni, úgyhogy 40+0-án reggel indították. Az oxitocin bekötése után 1,5 órával burkot repesztettek, 2,5 óra múlva már meg is született a babám. Jobban fájt mint az első, de ezt azoktól is rengeteget hallom akik mindkét gyermeküket természetes úton szülték...

Ha van fogadott orvosod szerintem finoman kérdezz rá a dologra, nst-n úgysem tudnának mit mondani erre

2017. máj. 10. 20:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyik felem már szülni akarna, a másik meg van ijedve a szüléstől. Mondtam páromnak, menjünk kikapcsolódni holnap este Bikini koncertre, de meg van ő is ijedve, így nem megyünk. Az igazság az, hogy én is itthonról szeretnék menni. Attól is félek, hogy mi van, ha éjszaka indul meg, valahogy mindig abban reménykedtem, hogy egyik nst után mondják, hogy maradok szülni. Tudom, hogy nem szentírás a holnapi nap, de be vagyok parázva. Álmos vagyok viszont félek elaludni, nem tudom, mit hoz a holnap és ideges vagyok.. ha azt mondják, hogy pénteken is menni kell, még idegesebb leszek, de azt se szerstném, hogy szülésindításig befektessenek, mert sok a dolog itthon! Annyi érzés kavarog bennem és mindenki csak azt kérdezi, hogy mi a helyzet.
2017. máj. 10. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!