A kiírás napon lezajló nstn lehet kérni, hogy. Indítsák meg a szülést vagy mindenképp várni kell egy hetet?
Azt mondták, egy hetet várnak és minden nap járok majd nstre holnaptól... de kérni nem lehet, hogy aznap megindítsák a szülést, ha teljesen egészséges a lányom? (Méret és súly is megfelelő, kedden voltam áramlás uhn.) Vagy ne is próbálkozzak ilyesmivel?
40+3hkm
Kiírás napja: május 11
Azert rosszabb,mert ha inditjak a baba meg nem akar megszuletni.nekem 41+1 en inditottak,2 ujjnyira nyitva voltam akkor mar 1 honapja megsem indult el.hiaba dolt az oxi,hiaba repesztettek burkot.
Csaszar lett.
Ha nem akar megszuletni meg,akkor nem akar.az inditott szulesek nagy szazaleka csaszarral vegzodik.
Nekem mar volt egy 2 evesem mellette,en sem tudtam rendesen aludni,menni,enni semmit sem csinalni.en megis inkabb konyorogtem,hogy meg egy nap,meg egy.
Az elso kisfiam is 40+6 naposan indult magatol,4 ora alatt le is tudtam a vajudast.elotte semmi jele nem volt,nem josoltam,nem szallt le a hasam.egyszeruen elkezdett fajni a hasam es ennyi.
Legy meg picit turelmes,add meg azt az 1 hetet a babanak.jobb lesz neki is es neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!