Ha mindenkepp EDA-val szeretnek szülni, mi a menete? Milyen esetben nem kérhetem? Fizetni kell érte kulon?
Én az Uzsokiban szültem, de azért elmondom hogy volt.
Amikor bekerültem a szülőszobára, mondtam a szülésznőnek és az orvosnak is, hogy majd ha arra kerül a sor (halál szélén állok a szenvedéstől), akkor szeretnék edá-t kérni.
Időben kell szülni, hogy akarsz , mert ha már eléggé ki vagy tágulva, nem adnak (mert vagy már nem éri meg, mert kibújik a baba, mire hat, vagy eléggé ki vagy tágulva és úgy gondolják, nem sok van vissza, meg ugye ettől a tolófájásokat sem érzed, az pedig nem árt). Szóval ezt az elején tisztázd. Fizetni nem kell érte.
Vajúdtam-vajúdtam mikor is úgy éreztem,hogy ha nem adnak valamit akkor meghalok. Na akkor szóltam, "ide a cuccot" persze nem így:-) beadták,menyország,gyors szülés:-) nem kellett külön fizetni érte!
/Margit kórház/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!