Ha a kiírás napjáig nem indul meg a szülés és nincs fogadott orvosom, mit mondanak? Befektetnek?
Igen, a legtöbb esetben befektetnek. Minden nap van nst, legalább egyszer, nekem uh-t is többször csináltak, és nézték a magzatvizet. Amíg a baba jól érzi magát, nem piszkálták.
Szépen meg is indult magától a szülés.
Nem mindig pontosan lehet kiszámolni, hogy mikor van itt az ideje. A valódi túlhordás esetén a baba fogyni kezd, (elöregszik a méhlepény), akkor indítani fogják.
Kórház függő...
nálunk ha minden teljesen rendbe van a 40.héttől 2 naponta kell menni vizsgálatra a 41. héten fektetnek be és a 42. héten indítanak.
Nálunk is úgy volt ahogy a második írta, és az is a normál.
Max 2 hétig lehet túlhordani, de azt ki kell várni, ha nincsen probléma. Nekem 2 naponta volt ctg és ennyi, 42-ik héten szültem, de nem fektettek be elöbb.
Én úgy tudom, hogy plusz 1 hetet várnak a befektetésig..
Én is betöltöttem a 40. hetet és nem két napra hanem 5 napra kaptam a következő NST időpontot :D
Pont így voltam, most akkor hogy lesz? Nekem kell szólnom hogy betöltöttem? Bekopogtattam az NST melletti szülész nőgyógyász dokihoz, hogy segítsen, a kórházban ez hogy van? És mondta, hogy plusz 1 hetet még járjak NST-re. De persze nem kellett, 1 napra rá érkezett meg a fiam.
A kórházadban kérdezz rá akár telefonon, hogy van ez náluk. Gondolom befogadóképesség függő, hogy befektetnek-e. Ha van elég szabad ágy akkor nem "zavarsz" de amúgy szeretik otthon tartani a kismamákat.. Talán jobb is.
Nem feltétlenül tudják azt előre megmondani.
Egy csomót lehet olvasni itt, hogy volt aki NST-ről ment szülni mert fájásai voltak csak "nem érezte", de volt akinek a reggeli NST után egy órával indult be és a vizsgálaton semmi jele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!