Van itt olyan, akinek nem volt fogadott orvosa vagy szülésznője?
Nekem sem volt és nem bàntam meg. Soknak nincs a környezetemben fogadott doki. Én sem làtom értelmét. De mindenki szíve joga eldönteni, hogy akar szülni.
Pàrom csalàdja bosszantott, hogy majd meglàtom, meg én is kaparni fogok egy orvos után. Nem jött be nekik. Azt a 100eFt-ot inkább eltapsolom... :D
A kórhàzban mindig kérdezték, h ki a dokim. Mindig mondtam, hogy az egész kórhàz. :) Hamarabb be kellett feküdnöm és azt kell, hogy mondjam, hogy jobban néztek ràm, mint akinek dokija van. Kb soha semmit sem kérdeztek tõlük, mert hiszen van fogadottja, akkor intézze el vele. Az se szàmított ha aznap nem dolgozik.
A màsik, hogy jó hosszú szülésem volt, több mūszakot elfogyasztottam. Most akkor mikor ràncigàljam be a dokit? Az elején? Hiszen ezért fizetem. De nem lett volna ott végig, mert lassan ment. Ha meg ott van, akkor vezesse le a szülésem úgy hogy több mint egy napig talpon van? Abból én nem kérek! Vagy hívjam amikor a végén jàrunk? Akkor minek fizetek?
Nekem ezek voltak az indokaim és nem bàntam meg! Pedig nem fullos kórhàzban szültem, hanem Miskolcon a megyeiben. Persze volt " hàtràny": ugye eda kérdés, vagy legyen-e csàszàr... de én nem is szerettem volna ha nem muszàj, szóval ....
De mindeki maga dönt! Mindenkinek szerencsés szülést akàrki mellett szül! :)
Egy családtagom járt úgy hogy hamarabb indult be a szülés az orvosa nyaralni volt és az ügyeletesnél kellett lennie.namármost a gyerek maradandó károsodást szenvedett az anya meg épp hogy túlélte.
Van ilyen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!