Van itt olyan, akinek nem volt fogadott orvosa vagy szülésznője?
Figyelt kérdés
Én nem fogadok és felháborít, hogy innentől mindenki lekezelően bánik velem, hogy majd meglátod mi lesz szülésnél... van itt olyan aki úgy szült, hogy nem volt fogadott orvosa vagy szülésznője?2017. ápr. 9. 11:30
22/22 anonim válasza:
Az elsőt Miskolcon a Megyeiben szültem lassan 8 éve (oda tartoztunk), ügyeletesnél, császár lett a vége farfekvés, lábtartás miatt. Nagyon rendes volt a doki, meg mindenki (bár a csecsemősökkel nem voltam kibékülve). A hegem gyönyörű lett, nem is látszott szinte.
A másodikat tavaly a Semmelweisben szültem, szintén császárral, programozott volt császár előzmény miatt, de nem volt orvosom ott sem, ott még rendesebbek voltak, a csecsemősök is segítőkészebbek voltak, a nővérek is. Ha lesz 3., akkor már fogadok dokit, de csak a császár miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!