Akinek volt fogadott szülésznője mennyi pénzt adott neki?
Figyelt kérdés
Tényleg fogalmam sincs mennyit "szokás". Köszönöm a válaszokat előre is.2012. aug. 22. 08:04
1/11 anonim válasza:
én 40-et ez egy picit többnek számít sztem, de hallottam 50-ről is. Nekem csak a szülésznőm volt fogadott, és nagyon-nagyon sokat köszönhetek neki! kb25-től a csillagos ég sztem.
2/11 anonim válasza:
Szia! Én 30-at adtam neki, úgy, hogy csak 2x voltam Nála Ctg-n + a szülés. Ha többször lettem volna Nála, akkor valószínű, hogy többet adtam volna. Nagyon segítőkész és rendes volt. Csak jót mondhatok Róla.
3/11 anonim válasza:
Mi csak 20-at adtunk, persze, ha van beöntés, borotválás, meg többször találkoztunk volna, akkor talán adunk többet, de a pénztárcánkhoz a 20 állt közelebb...
5/11 anonim válasza:
4 éve 25ezret akkor volt fogadott,most nem fogadtunk senkit 15 ezret adtunk
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Első szülésemnél nem volt fogadott szülésznőm, csak dokim és megmondom őszintén, hogy a szülésznők nem nagyon foglalkoztak velem. Császár lett a szülésem vége (persze nem miattuk) és most nagyon szeretném, ha nem így alakulna. Úgy gondolom, ha lenne egy szülésznőm, akkor neki ezt el tudnám mondani és tudna segíteni, hogy jobban sikerülhessen. Persze csak akkor szeretném a hüvelyi szülést ha minden rendben van és az orvos is úgy gondolja. Viszont arra nincs pénzünk, hogy még fogadott dokim is legyen. Szerintetek melyik a fontosabb az én esetemben?
2012. aug. 22. 10:44
7/11 anonim válasza:
Szerintem neked dokit is kellene fogadni,ha császár lesz mégis akkor a szülésznő nem sokat ér szerintem :( Az első nekem is császár lett,doki volt fogadott.Ha jön a 2. akkor is csak dokit fogadok én meg voltam elégedve az ügyeletes szülésznőkkel.
8/11 anonim válasza:
Én 30ezret adtam! SOTE2
márciusban szültem! (ennyit mondott a dokim)
9/11 anonim válasza:
Én 2011-ben 40et sote2-n
Ált. 30 szokás fogadottnak minimum.
10/11 anonim válasza:
Én 2009-ben csak szülésznőt fogadtam, és ő vezette volna le egyedül a szülést orvos nélkül (neki van valami külön végzettsége, hogy orvos nélkül vezethet le szülést, a dél-pesti kórházban). Sajnos nem rajta múlt, hogy a végén császár lett belőle, amit az ügyeletes doki csinált meg. A szülésznő előre megmondta, hogy 30-50 között szokott kapni, mi 40-et adtunk neki, a dokinak meg 20-at. De így is nagyon meg voltam vele elégedve, többször bejött hozzám, ő szedte ki a varratokat, és nagyon kedves doki volt. A szülésznőről nem is beszélve, egész éjjel az ágyam mellett ült, amiben csak tudott, segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!