Akinek nem volt fogadott orvosa, szülésznője, kellett valakinek bármikor is fizetni zsebbe?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 11:57
1/6 anonim válasza:
Ha nem fogadtál senkit,nem kötelező adni pénzt!De ha akarsz,akkor szigorúan előre add oda,hogy jól bánjanak veled!
2/6 anonim válasza:
Nem kellett, senki se várta el tőlem, mégis mintaszerű ellátást kaptam.
Mivel annyira meg voltam velük elégedve, utólag, hálából kapott egy keveset az ügyeletes orvos és a szülésznő is.
3/6 anonim válasza:
Nem kellett senkinek se fizetni, előre nem is adnék, mert egyáltalán nem hiszek abban, hogy emiatt jobban bánnának velem, utólag meg akkor adnék, ha valóban kedvesek voltak, meg voltam a munkájukkal elégedve. Szülésznőt nem fogadtam, mégis maximálisan rendes volt, nem hiszem, hogy ha fizettem volna, többet tudott volna értünk tenni. Volt fogadott orvosom, de végül nem nála szültem, mert szabadságon volt. Felajánlott mást maga helyett, de nem kértem (úgysem ismertem, tehát nem lett volna más, mint így). Az orvos nagyon kedves volt, mindent megtett, amit kellett, vele is teljesen elégedett voltam. Amíg bent voltunk a kórházban, többször is meglátogatott, pedig hétvége volt és nem is ő volt ügyeletben. Amikor hazaengedett, adtam neki 10 ezer Ft-ot, ennyi volt csupán nálam, de úgy gondoltam, több nem is kell... még emiatt is szabadkozott..
4/6 anonim válasza:
Nekem csak szülésznőm volt, de mivel csaszi lett a vége és a doki aki operált, nagyon kedves volt, és mig bent voltam jött minden nap megnézni (többször jött, mint azoknak akiknek fogadott volt az orvosuk!!!!) és a tetkom is nagyon szépen visszavarrta igy kapott egy kicsit! Nem sokat, csak egy 5 öst, de ugy voltam vele ennyit se kéne...Akkor miért adjak többet??
5/6 anonim válasza:
nekem fogadott orvosom volt, aki mivel a rendelőjében nem voltak gépek a kórházban ultrahangozott, oda jártam NST-re és varratszedésre, kötéscserére is- soha nem adtam neki kórházi TB finanszírozott ellátásért egy fillért sem. Pedig többet voltam nála a kórházban, mint a magánrendelésén. De szerintem el sem várta és körbeugrált minden alkalommal.
Csak és kizárólag, amikor a magánrendelésére mentem, de ott ugye ki is voltak írva az árak, annyit fizettem, ami kint volt a táblán.
6/6 anonim válasza:
Akarcsak a 2. hozzaszolo, en sem fizettem sehol, a szules utan adtunk az orvosnak es a szulesznonek egy kis penzt, mert nagyon elegedettek es halasak voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!