Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van vki, akiknek Zsoldosné...

Van vki, akiknek Zsoldosné Eta volt a fogadott szülésznője?

Figyelt kérdés

SOTE 2-n.

Érdeklődnék, hogy mennyire voltatok vele megelégedve, illetve mennyi pénzt adtatok neki. Mondott fix árat?

Köszi szépen!

2011. aug. 30. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem nem ő volt, de sok jót hallottam róla, nekem a Szilassy Móni volt, én meg voltam vele maximálisan elégedve, de ha ő nem vállalt volna, akkor az Etát kértem volna meg.Nekem a Móni nem mondott árat, én 30-at adtam , barátnő 20-at. Szóval szerintem e körül gondolkozz te is.Nem hiszem, hogy nagyon különböznének az árak. Hozzám be kellett jönnie, míg bent voltam többször meglátogatott, és én így tartottam jónak.

Én azért nem kérdeztem meg az árat, mert úgy voltam vele, ha bármi közbejön, akkor ciki, ha mondott 30-at, és én meg csak 20-at tudok adni. Így az én döntésemre volt bízva.Orvosomat sem kérdeztem meg, de nem is mondott árat előtte.

2011. aug. 30. 14:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Mikor szültél?
2011. aug. 30. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem nála szültm, mert nem volt fogadottam, de mivel töltöttem bent terhesen egy jó pár napot így ismerem. Nagyon kedves volt, szinte mindenki kivétel nélkül imádta az osztályon(a betegek közt). Én nagyon szerettem volna, h ő legyen ügyeletben amikor a fiam érkezik, de nem így lett, de így is meg voltam velük elégedve. Akiket megismertem nagyon jók voltak. Határozottak, de aranyosak és ez nekem kellett is.

Én ajánlani tudom, sajnos árakat nem tudok írni neked!

Könnyű, gyors szülést kívánok neked!

2011. aug. 31. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
szia, első vagyok, én tavaly májusban, ha van kérdésed, szívesen válaszolok
2011. aug. 31. 14:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem Ő volt a szülésznőm, bár császár lett a vége. Nagyon megvoltunk Vele elégedve. Sokat segít, mondja, hogy miket csinálj....szóval jól választottál. Ő ha jól tudom, gátvédelemmel szüleszt. Mi 20 ezret adtunk Neki. Ez 2 éve volt. Most is Őt választottam volna, csak sajna 6 hónaposan - májusban - elvesztettük a babánkat. De míg a kórházban voltam, folyamatosan látogatott. Nagyon emberszerető.
2011. aug. 31. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Nekem először szimpi volt nagyon, és ajánlották is, h állítólag nagyon kedves. Ezzel szemben, mikor bekerültem a vajúdóba (csak ctg-re, mert rossza lett, még nem szülni), ő volt ott, és bunkó volt, meg látszott, h tiszta ideg, kapkod jobbra-balra, mert sokan voltunk. Először őt akartam, de a dokim mást ajánlott, és nem bántam meg, h nem őt választottam.

Ezektől függetlenül jókat mondanak róla.

2011. szept. 1. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Nekem a dokim őt ajánlotta.

Többször is felhívtam a terhesség vége felé, de sosem ért rá, mindig mondta, hogy majd holnap hívja, majd jövő hétfőn, majd két hét múlva pénteken meg hasonlók!

1. azt sem tudta, hány hetes terhes vagyok, úgy adott időpontokat mikor hívjam

2. kb 4-szer hívtam. Ebből egyszer nem mondta, hogy na jöjjön, szánok magára 5 percet.

Én ezzel úgy vagyok, ha fizetek valamiért (nem keveset), akkor kapjam meg a megfelelő kiszolgálást. + nem beszélve a telefonköltségről...

Úgy döntöttem, nekem ugyan nekem szülésznő, magam is tudok nyomni:-)

És milyen jól döntöttem, mert végülis császár volt.

2011. szept. 2. 14:41
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi, bár a szülésznő szerintem nem azért kell, hogy segítsen nyomni...
2011. szept. 2. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Képletesen írtam, írtsd úgy, hogy magam is megoldottam volna az ügyeletes szülésznővel! Sokan megoldák, gondoltam, én is...
2011. szept. 2. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Semmi extra, bár nekem is dicsérték előtte.30 max, ha meg vagy elégedve. Ha őt választottad, nem kell aggódnod, rossz nem lesz vele, bár szerintem a híre nagyobb.
2011. szept. 3. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!