Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyiért szül Dr Lázár Gábor...

Mennyiért szül Dr Lázár Gábor és mennyit kér a szülésznője?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát Gábor biztos nem szül.....

Bocs, nem hagyhattam ki :)

2010. febr. 3. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Budapest országban?
2010. febr. 3. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Gábor:70-10000. szülésznő 30000.én Gábornál szültem, de szülésznőt nem választottam, mindegyik nagyon aranyos.
2010. febr. 7. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom az utolsó válaszoló úgy akarta írni,hogy 70-100000(lemaradt egy 0,ami ebben az esetben igen sokat számít).
2010. febr. 8. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez durva.... Nálunk a legdrágább orvos 55-öt kér.
2010. febr. 8. 12:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Ehhez jön még a terhesgondozás, alkalmanként 15 000Ft? A vérvétel, CTG benne van? Az asszisztensnőjének a magánrendelőben kell adni és mennyit?
2010. febr. 17. 22:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Emelkedtek az árak Lázáréknál:

18-20000 Ft a vizsgálat, 70-100000 Ft a szülés, vérvétel:2000 Ft CTG: 3000 Ft Szülésznő: 40 000 Ft és jó ha viszel apróbb ajándékokat és 2 napi hideg élelmet.Várakozás szempontjából rosszabb mint egy SZTK. Nem ér ennyit a doktor és csapata.

2010. márc. 6. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért ez durva!2 gyereket szültem,volt magán dokim,de pont az a lényege a privát dokinak(szerintem),hogy a terhességem felét ne a rendelőben várva töltsem...igazad van,hogy nem őt választod.Az árai sem pitik.Az én dokim 70000 ft-ért vállalja a szülést(mindegy,h sima,vagy császár),a szülésznő 30000 ft-ért(Bp.Szt.István khz,itt ennyi a fogadott szülésznők tarifája).
2010. márc. 7. 09:52
 9/9 Csalódott személy válasza:
100%

Én csak a Tegnap reggeli esetemre tudok hivatkozni!

26éves vagyok könnyen teherbe esek, 4spontán vetélésem volt 8-11hetes kor között! Tegnap reggel arra keltem,hogy nagyon görcsölök, most vagyok 11hetes, kimentem a mosdóba és azzal a lendülettel elöntött a vér! Bementünk a férjemmel a Szent István kórházba, ahol közölték úgy hogy bokáig véres voltam, a terhes patológián, hogy kb 45perc mire felveszik az adataimat, mert épp reggeliznek. Addig üljek le, és várjak.

Ekkor már a férjem teljesen ki volt borulva,hogy ezeknek semmi nem számít! Akkor jött be Dr Lázár Gábor, és ő egyből kiakadt,hogy senki nem nézett még meg!

Kaptam vérzéscsillapítókat a doktor úrtól, és látva a kórelőzményeimet, és a 4 előző vetélést, teljesen ingyen elvállalta, hogy a továbbiakban figyel rám és a picire is, illetve a szülést is ingyen felajánlotta! Én ezért nem gondolom,hogy annyira anyagias lenne!

Ha ő nem lett volna bent, szerintem a babám nem élte volna túl!

2013. jan. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!