Mennyiért szül Dr Lázár Gábor és mennyit kér a szülésznője?
Hát Gábor biztos nem szül.....
Bocs, nem hagyhattam ki :)
Emelkedtek az árak Lázáréknál:
18-20000 Ft a vizsgálat, 70-100000 Ft a szülés, vérvétel:2000 Ft CTG: 3000 Ft Szülésznő: 40 000 Ft és jó ha viszel apróbb ajándékokat és 2 napi hideg élelmet.Várakozás szempontjából rosszabb mint egy SZTK. Nem ér ennyit a doktor és csapata.
Én csak a Tegnap reggeli esetemre tudok hivatkozni!
26éves vagyok könnyen teherbe esek, 4spontán vetélésem volt 8-11hetes kor között! Tegnap reggel arra keltem,hogy nagyon görcsölök, most vagyok 11hetes, kimentem a mosdóba és azzal a lendülettel elöntött a vér! Bementünk a férjemmel a Szent István kórházba, ahol közölték úgy hogy bokáig véres voltam, a terhes patológián, hogy kb 45perc mire felveszik az adataimat, mert épp reggeliznek. Addig üljek le, és várjak.
Ekkor már a férjem teljesen ki volt borulva,hogy ezeknek semmi nem számít! Akkor jött be Dr Lázár Gábor, és ő egyből kiakadt,hogy senki nem nézett még meg!
Kaptam vérzéscsillapítókat a doktor úrtól, és látva a kórelőzményeimet, és a 4 előző vetélést, teljesen ingyen elvállalta, hogy a továbbiakban figyel rám és a picire is, illetve a szülést is ingyen felajánlotta! Én ezért nem gondolom,hogy annyira anyagias lenne!
Ha ő nem lett volna bent, szerintem a babám nem élte volna túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!