Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van vki, akiknek Zsoldosné...

Van vki, akiknek Zsoldosné Eta volt a fogadott szülésznője?

Figyelt kérdés

SOTE 2-n.

Érdeklődnék, hogy mennyire voltatok vele megelégedve, illetve mennyi pénzt adtatok neki. Mondott fix árat?

Köszi szépen!

2011. aug. 30. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2010 júniusában szültem Etelkával. Dokim ajánlotta. Az első találkozásunk alkalmával bevitt a szülészetre az egyik szobába. Elmondott mindent részletesen, mit kell vinni, gátvédelem, éjjel-nappal hívhatom, és a lelkemre kötötte, h ha ctg-n vagyok, utána keressem meg, megnézi Ő is a papírjaimat. (nem egyszer Ő kerítette elő az orvosomat) 40+0 ctg után dokim megnézte a magzatvizet, majd "jóóóól" megvizsgált. Etelka végig fogta a kezem, terelte a gondolataimat, nyugtatgatott.

Majd elindultunk haza a férjemmel, meg a szüleimmel. Már a parkolóba kiérve elkezdődött, jött az első fájás, majd kerek 4 percenként ismétlődtek. Hazaértünk, zuhany, minden, nem múlt el, hívtam Etelkát, akinek a műszakja pont akkor járt le, már hazafelé indult. Mondta, h menjünk be, megnéz. Mikor beértünk, mosolygott, megvizsgált (nagyon óvatosan, szinte nem is éreztem) majd kiengedett a szüleimhez elbúcsúzni.

11,5 órát vajúdtam, végig velem volt, segített, betette a cd-nket, bíztatott, segített kipróbálni a vajúdási pozíciókat, Ő kötötte be az Oxytocint, lebeszélt az EDA-ról, és mindezt úgy tette, h nem zavart. Hagyott kettesben is bennünket a férjemmel, a családomat végig tájékoztatta, anyum is bejöhetett (férjem addig kint volt).

A dokim, és az ottani orvosok az EDA bekötése mellett döntöttek, (nem tágultam 2 ujjnyiról)Etelka állt előttem mikor beadták. Szünet nélküli fájásaim voltak az EDA beadása előtt, vizes ruhát adott a férjemnek, mikor labdára ültem megmutatta, h hol masszírozzon.

Az EDA nem tette meg a hatását, dokim kézzel kitágított, de akkor a kislányom szívhangja drasztikusan leesett-műtő.

Itt 3 adag EDA-t adtak, semmit sem éreztem, csak álmos voltam nagyon.

Mikor megszületett a kislányom bevitte a férjemnek, felöltöztette, fotókat csinált, majd anyukámnak is kivitte a kislányt, és vele is készített pár fotót.

Mikor kitoltak a műtőből be a vajúdóba (teltház volt, az őrzőben nem volt hely) behozta a kislányt, megmutatta, cicire tette, majd a férjemmel kipakoltatott. (pohár, zsepi, telefon, stb..)

Reggel jöttek a vajúdó kismamák a férjükkel, mi 3-an császárosok meztelenül, segítség nélkül. A férjemet NEM engedték be, pedig a vajúdó anyukákkal a párjuk bent lehetett.

Korán reggel hívtam, h segítsen, de sajnos nem tudta elintézni, h a férjem bejöhessen. Viszont a teltház, és várólista ellenére azonnal elintézte nekem az egy ágyas szobát, pedig ekkor még egyetlen fillért sem kapott. Bejött minden nap, volt, h naponta többször is.

Mi 25 ezer ft-ot adtunk, ennyit engedett meg a családi büdzsé.

Röviden, tömören, a LEGJOBB választás volt, és majd a második babát is az Ő segítségével szeretném szülni!

Elnézést, h hosszú lettem, de így részletesen szerettem volna elmesélni, h velem milyen volt!

Jah! A vajúdóba reggel mikor felkelhettem, senki nem segített, egyedül keltem fel. Ha bármi bajom/kérésem volt, egy apuka segített nekem.

Egy 14 hónapos kislány boldog anyukája

2011. szept. 4. 07:48
 12/12 anonim válasza:
Sziasztok!nekem barátnőm volt együtt jártunk a Váci utcai ez szakiskolába egy szobában laktunk két évig sőtvolt a lakzimban isén csak jót tudok mondani róla.
2016. jan. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!