Akik a szegedi klinikán szültek, megosztanátok velem, hogyan zajlott, ki volt az orvosa, szülésznője, és bármit ami ott történt?
szia
én tavaly szültem, Sikovanyecz volt az orvosom, szülésznőm nem volt, hanem az ügyeletes.
éjszaka szültem, így nem volt senki rajtam kívül :)
az osztály szocreál, nem valami komfortos, a nővérek leterheltek, nem igazán segítettek, nem mondtak semmit.
a szülés maga jó volt, jó élmény, de az osztáloyn az a pár nap nem.
de kérdezzél, hogy miről meséljek
nem lehetsz a sját háéóingedben, valami vattát adnak, segítenek, ha ráérnek, én csak a saját szülésznőim ről tudok nyilatkozni, akik ügyeletben voltak, ők rendesek
ha már így kérdezed...
Én 6 hónapja szültem, se fogadott doki, se szülésznő.
Velem mindenki nagyon rendes volt, igaz, dokiból elég sok megfordult nálam, ki mikor ért rá, de a szülésznőm egy tünemény volt.
A gyerekágyon is rendesek a nővérek, csak merj kérdezni, mert maguktól nem nagyon mondanak semmit. Saját hálóinget vigyél, de a szülés alatt az ottanit kell viselni.
Adnak egy csomag betétet (elég vékony, vigyél Tena Ladyt vagy amit gondolsz min. 2 csomaggal).
A babónak mindent adnak, csak kérned kell. Pelus, hintőpor, kenőcsök, kisruha, mindent.
Nekem pozitív élményeim vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!