Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Úgy döntöttem az Uzsokiban...

Úgy döntöttem az Uzsokiban szeretnék szülni. Jókat olvastam Dr. Lajis Tímeáról, Dr. Jex Annáról és Dr. Gyarmati Béláról. Ha esetleg van Uzsoki kórházas tapasztalatotok, megosztanátok?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2011. ápr. 14. 12:44
 1/9 csill79 ***** válasza:

Októberben szültem az Uzsokiban.Lajis Timea volt az orvosom,végig nagyon rendes és alapos volt,pénzt sem muszáj adnod neki,de én néha adtam.A szülés napján nem lehetett elérni a mobilján,a kórházból is hívták,de nem vette fel,így az ügyeletes dr.nőnél szültem,aki Jex Anna volt.

Nagyon aranyos,kedves volt,de nem sokat van ott a doki.A szülésznő van ott veled végig.A doki csak a végén jött be,meg az elején megvizsgál,talán egyszer benézett.

Amúgy nekem csak jó tapasztalatom volt az Uzsokival!

2011. ápr. 14. 14:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy írtál! Esetleg meg tudnád írni az elérhetőségét Lajis Tímeának (privát üzenetben)? A szülésznőt ajánlanád?
2011. ápr. 14. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Anna a legszuperebb, legkedvesebb dokinő a világon, nekem a szülése előtt és amióta visszament dolgozni, ő a dokim, nagyon nagyon ajánlom.
2011. ápr. 14. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most megint nem tudok dönteni :) Neki is van magánrendelése? Esetleg tudnál elérhetőséget adni?
2011. ápr. 14. 21:06
 5/9 csill79 ***** válasza:
Én a Lajis doktornő mobilszámát tudom,ha gondolod elküldöm privátban.Első voltam.Amúgy még annyit,hogy néha sokat kell rá várni,mert nincs maszek rendelője,csak az Uzsokiban rendel.
2011. ápr. 14. 22:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Szia kedves 'utolsó'. ha átküldenéd, nagyon megköszönném. Ha csak sztk alapon rendel, akkor is be kell jelentkezni vagy elég bemenni rendelési időben?
2011. ápr. 15. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
22:59-es írtam Neked privit. Légyszi olvasd el! Köszi!
2011. ápr. 15. 10:32
 8/9 anonim válasza:

Én Lajis doktornőnél szültem márciusban. Egy végtelenül kedves és türelmes ember, nagyon alapos orvos. Mikor este bementem ő nem volt ott, de telefonon elérhető volt és jött azonnal. (A kórház nagyon szépen fel van újítva, én mondjuk a szülőszobát nem láttam, mert császáros voltam, de a műtő nagyon jól felszerelt.)

Elég sokan járnak hozzá és mivel nincs magánrendelése nem keveset kell rá várni alkalmanként. Én azóta is hozzá járok és ha még egyszer úgy adódik, akkor is nála fogok szülni.

Én nagyon-nagyon ajánlom!

2011. máj. 24. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél kérdező? Én Tímeához járok most vagyok 12 hetes. Első babám nem igazán tudom mikor kellene neki először pénzt adni, és mikor kell felkérni, hogy elgyen az orvosom. :S
2013. máj. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!