Milyen indokkal lehet császárral szülni? Illetve mit takar pontosan a programozott császár?
Figyelt kérdés
Párommal tervezünk gyereket, de ez nekem nem olyan egyszerű. Nem vagyok oda sem a terhesség gondolatáért, sem a szülésért. Csípőficammal születtem, műtöttek is, jelenleg némi kopás látható már röntgenen. Egy a műtét utáni 20 éves kontrollon megkérdeztem az ortopédos dokit, mire számítsak, ő mondta h terhesség nagyon körültekintően, ne sok súlyfelesleggel, a szülés lehet h császár. Megnyugodtam, mert mindig úgy képzeltem, hogy nem akarok természetes szülést. Erre az egyik ismerősöm terhes lett, megkérdezte erről az orvosát (nem én kertem, sőt semmi köze hozzá) aki azt mondta ez nem indokolja a császárt. Lehet-e kérni az orvost, hogy császárral szülhessek? Szívem szerint azt mondanám akkor lennék a legnyugodtabb, ha meg lehetne azt tenni, hogy kitűzünk pl a 37. hétre, és ha minden ok akkor megműtenek és kész. Lehet ilyet "kérni" az orvostól? Utálom az ilyen bizonytalanságot, hogy nah mikor is fog megszületni...otthon lesz apa vagy sem, lesz aki bevigyen vagy sem, stb... Nem vagyok egy érzelmileg ömlengős ember, szóval nekem így lenne a legmegnyugtatóbb.2017. ápr. 30. 14:35
21/21 anonim válasza:
Szerintem simán lehet. Az orvosnak is jobb egy programozott csaszar mint a készenlét éjjel-nappal. És még nem is drágább mint egy szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!