Gaál Erzsébeet kérdése:

Apás szülés?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla??

Esetleg valakinek volt már??

2017. ápr. 5. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%

Ugyanilyen kerdes par hettel ezelottrol, olvasgass itt is (3. az enyem):

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2017. ápr. 5. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Csak a magam oldaláról beszélhetek, nekem nagyon jó érzés volt, hogy nem voltam "egyedül" a szülőszobán, hanem volt velem valaki akiben maximálisan megbízom.
2017. ápr. 5. 20:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindíg megnyugszom mert látom hogy rajtam kívül még rengetegen átestek rajta. Nagyon szeretnék már túl lenni rajta ez az egy hónap nagyon sok várakozási idő és sajnos képes vagyok bepánikolni.
2017. ápr. 5. 20:55
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

A férjem a császár alatt is bent lehetett. Amíg elokeszitettek, megkaptam az epidurált, addig nem. Már alig vártam, hogy jöhessen, és meglássam. Hamarabb látta a babát, mint én.

Nélküle nagyon kiszolgáltatottnak éreztem volna magam. Szomorú is voltam, mert rendes szülesre készültem, de sürgős császár lett végül. Ő végig mondta, hogy az a lényeg, hogy a baba jól legyen.

Minket megerősített még jobban ez az egész. Pedig, amikor ment megnézni a babát, látta, ahogy varrnak össze ...

2017. ápr. 5. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Nekünk is apás szülés volt.

Másodjára is belém szeretett :)

Mindenképp támogató ha bent van, de bármikor tudod neki azt mondani hogy menjen ki. Ezt azért jegyezd meg. És ő is vegye tudomásul ha így alakul.

TB-s szülésem volt, így ha nincs bent párom, EGYEDÜL lettem volna bent órákat.. Rajtam kívül még nagyon sokan szültek épp akkor.. Szóval mindenképp támogatom! Lelki oldalt nézve is.

Ő lesz az egyetlen ember ott, akire igazán támaszkodhatsz. Mert ő lesz ott az igazi társad. Nem feltétlenül a szülésznő.. Vagy a választott doki..

2017. ápr. 5. 21:08
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Bent volt és nagyon örültem neki. Ugyan kicsit haszontalannak érezte magát, de egyáltalán nem volt az. Hosszú szülés volt, ő néha unta, de ha nincs velem, én még inkább untam volna. Meg nagyon kiszolgáltatottnak éreztem volna magam. Ráadásul a szülésznő hozott magával két tanulót is, kedvesek voltak, de mégis csak idegenek.

Etetett, itatott, szóval tartott. Az elején le lett tisztázva, hogy ő vágja el a zsinórt, de a végén majdnem elfelejtették, úgy kellett szólnia, hogy helló, én kérem az ollót... ez vicces volt. Ha lesz még babánk, akkor is ott lesz. Reméljük, az nem tart majd ilyen sokáig.

2017. ápr. 5. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ott a helye az apukának is a szülésen, de persze ő dönti el mennyit akar látni, úgy értem nem kell a lábnál lenni és végignézni ahogy kibújik a baba, csak legyen ott, és ennyi. Szeritnem jó tesz mindenkinek, hogy mégiscsak átéli ő is a gyereke világra jöttét. persze lehet mondani, hogy nem nekik való meg megundorodnak a feleségüktől, de ezért nem kell olyat nézni nekik ami esetleg később gondot okozhat, de amúgy ez a gyerekvállalással jár, és a test változása is. Szóval ott a helye, mi nem bántuk meg, sőt a másodiknál is bent lesz.
2017. ápr. 6. 06:50
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Ja és ő foghatta meg elősször a babát, mert én nem voltam túl jól szülés után.
2017. ápr. 6. 06:52
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon pozitív, közös élményünk volt, megerősítette a kapcsolatunkat. :)

Nem is bírtam volna a férjem nélkül, jó volt hozzábújni a fájások között, tartotta bennem a lelket, masszírozta a derekamat, legyezett, mert nagyon melegem volt.

2017. ápr. 6. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem az volt. Pozitív élmény volt mindkettőnknek. Biztonságban éreztem magam h ő is ott van velem. De az én párom bent Akart lenni nem én erőltettem rá. Ez nagyon fontos mert nem minden férfi képes ezt végigcsinálni.
2017. ápr. 6. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!