Gaál Erzsébeet kérdése:

Apás szülés?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla??

Esetleg valakinek volt már??

2017. ápr. 5. 19:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt.Pozitív élményként éltem meg.A férjem az elejétől mondogatta,hogy bent lesz velem,szerencsére nem egy pánikolós,vértől rosszul leszek fajta.Nagyon megnyugtatott a jelenléte.Fájásokkor a nyakában csimpaszkodtam,vagy szorítottam a kezét.
2017. ápr. 5. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekem bent volt, en nagyon orultem neki terhesseg alatt, hogy bent lesz. Viszont mikor elkezdtem vajudni es meg itthon voltunk, akkor kikuldtem mindenkit a szobabol, mert mindenki lelegzetvetele is idegesitett. De a szuloszoban bent volt, ott nem idegesitett, de ott sem beszelgettunk, max szoltam neki, amikor vizet kertem:D legbelul jol esett nagyon nagyon, hogy ott volt, es nagyon rossz lett volna, ha nem lett volna, de beszelgetni meg kapaszkodni bele meg ilyenek hat az nekem nem jatszott. De mindenki mashogy reagal a vajudas kozben:)
2017. ápr. 5. 19:47
 3/22 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy más lesz a szülőszobán ha ő is bent lesz. Biztonságosabbnak érződik az egész.
2017. ápr. 5. 19:55
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk viccesre sikerült, mivel a párom egyik legjobb barátja volt a szülész, előtte pár nappal nálunk voltak sütögetni. Kb végig röhögték, volt pillanat, amikor elérték, hogy én is nevessek. Ja és a párom kapott egy pici kéjgázt a vége felé, szóval neki borzasztóan vicces lett :D
2017. ápr. 5. 19:56
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is bent volt az apa. Nélküle nem tudom, mit csináltam volna. Rengeteget segített.
2017. ápr. 5. 19:59
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is bent volt.

Még jó, mert ami nekem kiesett, azt elmesélte Utólag. Végignézte premier plánba az egészet.

2017. ápr. 5. 20:14
 7/22 A kérdező kommentje:

Remélem nekemis ilyen pozitív élmény lesz :)

Kicsit megkönnyebbülök ahogy a kommenteket olvasgatom.

2017. ápr. 5. 20:14
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Nyugi! :)

Sokkal rosszabbnak írják le, mint amilyen, hidd el! Ha annyira iszonyú lenne, senki sem szülne másodikat, ez jusson eszedbe! Persze, fájni fog. De kibírják 14 évesek is, neked is menni fog! Kitartás :)

2017. ápr. 5. 20:27
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Mind a kétszer bent volt a férjem. Nekem biztonságot adott. Ha kértem, inni adott, ha kellett szólt a szülésznőnek, orvosnak, nem voltam kiszolgáltatva senkinek. A végén a fejemnél állt végig, nem látta nagytotálban az eseményeket, nálunk mesélt pár dolgot, ami nekem teljesen kiesett.
2017. ápr. 5. 20:42
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Velem is bent volt mindkétszer, be szeretett volna jönni. Nem bántuk meg, jó volt hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben volt egy ismerős arc
2017. ápr. 5. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!