Anyukák! Nektek hogyan, és miben változott meg a testetek a szülés után (már akinek változott) Mennyire vagytok elégedettek/nem elégedettek a testetekkel? Tudtok, vagy szeretnétek tenni ellene?
Szules ota masfel ev telt el, 20 kg- ot fogytam a szoptatassal. 50 kg vagyok es 170 cm, ugyhogy mint egy anorexias ugy nezek ki.
Terhesseg alatt 10 kg- ot hiztam, sosem voltam elhizott, figyeltem mit eszek.
Még folyamatban!
Már visszafogytam a terhesség előtti súlyomra de megváltozott a testem. Hiába sportolok rendszeresen a régi feszesség egyenlőre nem akar visszajönni.
Megprobálok még 2-3 kg leadni sokat erősítek, hátha.
Túl sokat fogytam. Kevesebb vagyok mint teherbeeséskor.
Az egyébkén is kicsi formátlan melleim, most már úgy néznek ki mint valami félig üres tejeszacskó 😬
Nagyon figyelek arra hogy sokszor egyek rendes kaját, és mellette nassoljak is.
Majd a 2. baba után ha lesz rá keret plasztikáztatom
A mellem csúnya lett. Csíkos is, puha és lógós lett. :(
Más nem annyira viszont nagyon puffadok, napközben főleg estére rendesen látszik. Amúgy is puffadásra hajlamos voltam, de nem ennyire, meg gondolom a kinyúlt hasam miatt látványosabb.
En futni jarok,de ugy nez ki remenytelen. Csak ugy kifaradok mint egy diszno komolyan. Neha sirni lenne kedvem. Evvel a narancsborszeru logo csikos hassal meg egyszeruen semmit nem lehet kezdeni,mert az nem fog elmulni hidd el,edzhettunk mi akarmennyit is. Csak a plasztika segit,amire egyenlore nincs keret.
Nagyon elvagyok keseredve.
En mar nem "frissen" szultem, 7 eves a legkisebb gyerek is mar, azota terhessegem tobb volt, de egyiket sem sikerult kihordani.
Viszont igy 7 v tavlatabol mar termeszetesen latszik, hogy mi lett tartos valtozas.
A legradikalisabb nalam a cicim volt. Soha nem volt nagy, de a terhessegek alatt nagyot nott, viszont szulesek utan hamar le is ment. Alapban vekony vagyok, igy nem is maradhatott nagy cicim, erre szamitottam is, arra viszont nem, hogy a lanykori kicsitol lehet megkisebb. Teljesen eltunt, mondjuk nem maradt logos, visszahuzodott a bor is. En ezt plasztikaztattam 4 evvel az utolso szulesem utan, igy mar rendben van (nem nagyra csinaltattam, aranyos meretu a vekony alkatomhoz).
A csipom szelesebb lett mar az elso gyerek utan, de ez nekem jol jott, mert elotte inkabb fius alkazom volt.
A hasamon a bor sohasem lett olyan feszes mar az elso gyerek utan sem, mint lanykoromban. Nem log a borom, de masabb az allaga, lazabb a borom. A hasam lapos, de amig szulesek utan nem edzettem, addig pl meglatszott ha puffadtam, tobbet ettem, ilyesmi. Nem volt olyan eros a hasizmom, de ez edzessel javult.
Az alhasamon lett par csik, de nem zavar.
Ami meg zavar az a labam, mar az elso terhesseg alatt sepruvenas lett a labam itt ott, a tobbinel csak romlott, az ujabb es ujabb terhessegek szinten nem segitettek ezen. Azt kellene megcsinaltatni, injekciozas eleg lenne, csak meg nem szantam ra magam (tobbszor vissza kell jarni a kezelesre, utana faslit hordani, szoval csak oszi/teli idoszak johetne szoba), raadasul a baratnomnek megcsinaltak 4 eve, nagyon szep volt, de 2 ev utan jottek az ujabbak es ujabbak, most ugy nez ki, mint a kezeles elott. Szoval nem tudom, hogy van-e ertelme, mert 3-4 evente biztos nem lenne turelmem elolrol kezdeni az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!