Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A babának megnehezíti a...

A babának megnehezíti a születését, ha kérek epidurális érzéstelenítést?

Figyelt kérdés
Lesz valamilyen hátránya abból? pl.:A kitolást annyira elnyújtja?
2010. máj. 12. 16:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az orvosnak már szülés előtt is mondjátok,hogy ti kéritek a fájdalomcsillapítót?Nektek volt olyan,hogy fájt a hasatok 10 percenként, ami 1-2 percig tartott aztán annyi?És a pici tegnap alig mozgott.Mert nekem tegnap így volt,de a hasam most is fáj,viszont a pici rendesen mozog.Közeledne a szülés?38+5 kismama
2010. máj. 15. 12:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Előző, nekem hetekig voltak ilyen 10 perceseim sajnos, de van olyan is, akinek már a szülés közeledtét jelzi.

A baba mozgása ilyenkor már nagyon változó, pláne, hogy itt ez a hidegfront.

Én az orvossal nem beszéltem a fájdalomcsillapításról szülés előtt, csak tájékoztatást tud adni, az, hogy kaphatsz-e és hogy a szülés melyik szakaszában mennyi időre, az sajnos csak szülés közben derül ki. Én tudtam, hogy a saját dokim nagyon eda-párti, ezért nem beszéltem vele előre erről, arra gondoltam, hogy úgyis felajánlja, ha lehet kapnom. Így is volt, sajnos már egy napos vajúdás után kérdezte meg, mert előtte a kicsi tágulás miatt nem is kaphattam volna.

2010. máj. 15. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!