Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik akkor, ha a baba...

Mi történik akkor, ha a baba nem fér ki, mikor derül ki és mit lehet tenni? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Kislányom születése után a dokim azt mondta,hogy éppenhogy kifért, és hogy szerencsénk van hogy ilyen pici baba, mert pár plusz deka és nem fért volna kinagyon necces volt. Pont emiatt volt nehéz szülésem is.

Emiatt aggódok,hogy ha jön majd a második baba, honnan fogjuk tudni hogy kifér-e? Nem tudom olyankor mia teendő?

Mi van ha nagyon megnyomódik a fejecskéje, mert próbál átjutni, aztán már teljesen összenyomódik mire kiderül,hogy mégsem fér ki?

Van valakienk tapasztalata?

2010. máj. 12. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor van a sürgősségi császár!
2010. máj. 12. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!17 óra vajúdás után derült ki hogy nem fér át a medencémen,nem tudott beilleszkedni!Mindig vizsgált a doki és nem volt beilleszkedve a feje,vártunk,vártunk és császár! Azt mondta hogy nagy volt nekem a baba!Szóval nálam így derült ki!

Remélem könnyen szülsz!

Üdv.A

2010. máj. 12. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 12. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tágulni nem akartam,amikor mát toló fájások voltak,akkor is csak 3ujja volt "műsoros" a dokinak.A vége az lett,hogy vacuummal rásegítettek.3800g és 53cm volt a fiam.

most a 36.héttől lelkesen iszom a málnalevél teát-remélem jobban tágulok majd.38+2hetes kismama

2010. máj. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!