Császármetszés altatásban vagy érzéstelenítésel?
Figyelt kérdés
Kinek melyik volt és miért? Hogy ereztétek magatokat a ràkövetkező napokban?2017. márc. 26. 15:06
21/25 anonim válasza:
Csakis erzestelenites. Ugyan nem csaszarom volt hanem masik mutetem, de en erzestelenitesben kertem. Csak a ver meleget ereztem es rangatast ahogy dolgozott az orvos. Utana persze fajt, de altatas utan is faj. En nem birnam, ha elaltatnanak, ez szamomra remes. Hidd el, semmi fajdalmat nem erzel kozben.
22/25 anonim válasza:
Tőlem nem kérdezték, érzéstelenítés volt (amúgy ezen tök fölöslegesen vitatkoztok, az adott kórház protokolljától függ, hogy megkérdezik-e a kismamát, szóval simán lehetnek eltérő tapasztalatok). Nem is akartam volna altatást amúgy, és másodjára sem akarnék. Nem azért, mert olyan jó volt így, nekem elég rossz volt megélni a műtétet, éreztem, hogy cibálnak, rángatnak, ráadásul nehezen kaptam levegőt egy idő után, mintha ültek volna a mellkasomon. Nem fájt, de rossz volt. Sokkal kényelmesebb lenne, ha altatásban csinálnák, akkor ezt nem kéne átélni. De akkor órákkal később, félig öntudatlanul látnám először a babámat, nem azonnal, nem hallanám felsírni, és nem szoptathatnék egyből a műtét után. Ennyit meg nem ér, hogy átaludhassam a rossz részt.
23/25 anonim válasza:
Szerintem altatásból ébredni, ahogy jönnek távolról a hangok, meg az a remegés... borzalmasabb mint ébren lenni a műtét közben.
24/25 anonim válasza:
21-es vagyok. Annyit megjegyeznek, osszahasonlitas keppen,hogy a tetovalas peldaul ezerszer kellemetlenebb, mint az erzestelenitos mutet kozben erzett dolgok!
25/25 anonim válasza:
24# ezt is embere válogatja. Én a gerinc vonalamra tetováltattam először megkérdeztem, hogy csinálják-e már, mert nem éreztem, aztán elaludtam. Pedig az állítólag egy fájdalmas rész. Azért a császár ennél "kicsit" feltűnőbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!