Császármetszés utáni alak?
Bocs, de császártól függetlenül mondom, hogy 6 kg felesleg nem tűnik el csak úgy... És ha szoptatsz, nem is most van itt az ideje a fogyózásnak.
Én szülés után 1 évet saccolnék.
nem írtam olyat hogy fogyókúrázni szeretnék, hanem tornázni....
köszönöm a válaszokat!!
Nekem is császárom volt, de szerintem ez lènyegtelen.
Az első 3 hónapban a hasam olyan volt, mint 4-5 hónapos terhesen, + 2-3 kiló. A 6. hónapban már elèggè lelapult, de ekkor meg a bőrömön látszott jobban, hogy megereszkedett.
1 èv után maradt a + 1-2 kiló, a hasaizmom tropa, mèg mindig gömbölyödik kicsit.
Májusban lesz 2 èves a fiam, 3-4 kilóval kevesebb vagyok a terhessèg előtti súlyomhoz kèpest, de a règi nadrágjaimat már nem tudom hordani, mert a puha bőröm kibuggyan. :S
Szóval türelem, sok idő míg visszaalakulsz. De ha nem, az sem katasztrófa, èn tök jól megbèkèltem a csíkjaimmal.
A tornával csak óvatosan! Az izommunka megváltoztatja a tej ízét és lehet, hogy búcsút mondhatsz a szoptatásnak!
Én annak idején akkor mentem el edzeni, mikor a lányom már 8 hónapos volt, már sok mindent evett anyatejen kívül is. És milyen jó, hogy csak ekkor, ugyanis ahogy elkezdtem tornázni, úgy fordította el a fejét a cicitől, mint annak a rendje! Egy héten belül teljesen leszokott az anyatejről, rá se bírt nézni többet!
szoptatsz? mert akkor elkezdenek lemenni a kilók ha nem zabálsz...+500 kcal a szoptatás..ha odafigyelsz arra hogy a bevitt kalóriád kevesebb legyen mint ami szükséges, akkor fogyni fogsz. ez viszonylag egyszerű, hiszen az alap kalória szükségleted szoptatással kb 2000 kcal lehet...ha ehelyett 1600-at eszel mondjuk egy nap (ami bőségesen elég) az nem túl megterhelő. Én így csinálom. Nem ment rá a tejemre. Sportolásnak meg a legjobb ha sétálsz a babával..napi 2-3 órát minimum kint sétálhatsz...legjobb :)
a hasam egyébként 3. hónap tájékán kezdett lejjebb menni. Ha majd visszafogytál nyugodtan csinálhatsz has gyakorlatokat, de konzultálj az orvosoddal a 6 hetes kontrollon hogy mikortól és milyen gyakorlatokat végezhetsz.
És jön majd az éjszakázás...most még jól alszik a babád, de hamarosan - főleg ha anyatejes - számíthatsz rá hogy kelni kell hozzá éjjel...a nem alvás és a sok séta együtt nagyon jó párosítás ha fogyni kell én már csak tudom.
BTW. rajtam + 20 kg volt szülés után. 5 hónapos a babám és már csak 5 kg van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!