Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés utáni alak?

Császármetszés utáni alak?

Figyelt kérdés
Mikor várható,hogy megközelítsem a régi alakomat? 2,5 hete szültem, a farmerjaim csak a combomig jönnek fel. kb 6 kiló felesleg van rajtam. félek hogy sosem leszek a régi? :O hasleszorító bugyit használok és várom hogy elkezdhessek tornázni!

2017. márc. 1. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon kevés idő telt el. Azt mondják kb. annyi idő kell mint amennyi idő alatt átalakult, tehát 9 hónap. De amúgy egyénenként változó, meg attól is függ hogy megy le a felesleg, de a 2,5 hét még nagyon kevés. Nekem amúgy kb. fél év kellett.
2017. márc. 1. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2,5het alatt h varod el h a 9honapig novekvo tested a regi legyen? Nekem csaszar utan is maradt a regi alakom plusz 4kgval mentem szulni, valahogy megis mashogy neztem ki. Pedig nem hagytam el magam. Kellett 2honap mire a hasam alakult a regi formajahoz hasonlitva. 6honap alatt teljesen a regi lettem , de sztem szerencses alkathoz tartozom, mert csikjaim sincsenek. Türelem, etkezz egeszseges ne nasizz es ne mozogj tul sokat. Se tul keveset. Tul sokat azert ne mert hirtelen sok mozgastol kötenyhas alakulhat ki, amit csak mutettel lehet eltavolitani.:( turelem. Tudom nehez. De eszresem veszed es a 6hetes kontrollon vagy talan a regi a farmerodban! :) üdv L
2017. márc. 1. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Bocs, de császártól függetlenül mondom, hogy 6 kg felesleg nem tűnik el csak úgy... És ha szoptatsz, nem is most van itt az ideje a fogyózásnak.

Én szülés után 1 évet saccolnék.

2017. márc. 1. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szoptatástól sokan fogynak, ismerősöm még vékonyabb lett, mint előtte volt. Én is fogyta, bár sajna sokáig nem volt tejem. De a 2,5 hét alatt csodát nem lehet várni.
2017. márc. 1. 12:25
 5/11 A kérdező kommentje:

nem írtam olyat hogy fogyókúrázni szeretnék, hanem tornázni....

köszönöm a válaszokat!!

2017. márc. 1. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is császárom volt, de szerintem ez lènyegtelen.

Az első 3 hónapban a hasam olyan volt, mint 4-5 hónapos terhesen, + 2-3 kiló. A 6. hónapban már elèggè lelapult, de ekkor meg a bőrömön látszott jobban, hogy megereszkedett.

1 èv után maradt a + 1-2 kiló, a hasaizmom tropa, mèg mindig gömbölyödik kicsit.

Májusban lesz 2 èves a fiam, 3-4 kilóval kevesebb vagyok a terhessèg előtti súlyomhoz kèpest, de a règi nadrágjaimat már nem tudom hordani, mert a puha bőröm kibuggyan. :S

Szóval türelem, sok idő míg visszaalakulsz. De ha nem, az sem katasztrófa, èn tök jól megbèkèltem a csíkjaimmal.

2017. márc. 1. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

A tornával csak óvatosan! Az izommunka megváltoztatja a tej ízét és lehet, hogy búcsút mondhatsz a szoptatásnak!

Én annak idején akkor mentem el edzeni, mikor a lányom már 8 hónapos volt, már sok mindent evett anyatejen kívül is. És milyen jó, hogy csak ekkor, ugyanis ahogy elkezdtem tornázni, úgy fordította el a fejét a cicitől, mint annak a rendje! Egy héten belül teljesen leszokott az anyatejről, rá se bírt nézni többet!

2017. márc. 1. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Két éves koráig szoptattam a lányomat, és addig egy dekát se fogytam, hiába figyeltem oda az étkezésre. Szopi abbahagyása után lementek a felesleges kilók. CSászározás után 2 hónappal kezdtem el tornázni, mikor úgy éreztem, tökéletesen begyógyult a sebem. Torna alatt értem: csak a hasamra tornáztam, semmi másra, azt is csak napi 10-15 percet, és szülés után kb. 9 hónappal a hasam majdnem a régi lett.
2017. márc. 1. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

szoptatsz? mert akkor elkezdenek lemenni a kilók ha nem zabálsz...+500 kcal a szoptatás..ha odafigyelsz arra hogy a bevitt kalóriád kevesebb legyen mint ami szükséges, akkor fogyni fogsz. ez viszonylag egyszerű, hiszen az alap kalória szükségleted szoptatással kb 2000 kcal lehet...ha ehelyett 1600-at eszel mondjuk egy nap (ami bőségesen elég) az nem túl megterhelő. Én így csinálom. Nem ment rá a tejemre. Sportolásnak meg a legjobb ha sétálsz a babával..napi 2-3 órát minimum kint sétálhatsz...legjobb :)

a hasam egyébként 3. hónap tájékán kezdett lejjebb menni. Ha majd visszafogytál nyugodtan csinálhatsz has gyakorlatokat, de konzultálj az orvosoddal a 6 hetes kontrollon hogy mikortól és milyen gyakorlatokat végezhetsz.

És jön majd az éjszakázás...most még jól alszik a babád, de hamarosan - főleg ha anyatejes - számíthatsz rá hogy kelni kell hozzá éjjel...a nem alvás és a sok séta együtt nagyon jó párosítás ha fogyni kell én már csak tudom.

BTW. rajtam + 20 kg volt szülés után. 5 hónapos a babám és már csak 5 kg van rajtam.

2017. márc. 1. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem doki fel evet mondott hogy addig ne zavargassam a belso szerveimet tornaval.Fel ev mulva elkezdtem hasazni,sosem volt olyan kockas a hasam.Pihenj,szoptass,sehova nem kell sietni!
2017. márc. 4. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!