Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes utan mennyi...

Csaszarmetszes utan mennyi idore huzodott vissza a hasatok elfogadhato alakura?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 09:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
1 hét volt mindkettőnél. Ez alkati dolog.
2017. febr. 2. 10:08
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem is 1hét volt kb. 2hét után már semmi nem látszott rajtam. De szerintem is alkati kérdés.
2017. febr. 2. 10:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
1 het utan feszes lapos volt. Genetika. Meg nem hizlaltam fel magam terhessegben. 3 baratnom is van akik 25-30 kg okat hiztak, es nem, nem vizesedes volt hanem tomeny zsir.
2017. febr. 2. 10:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ikrekkel voltam terhes, alapbol 58 kg vagyok es 171cm, sportos. Csaszar utan 1 het alatt ugyanolyan lapos lett a hasam, mint a terhesseg elott. Ja, es +17kg-ot hiztam, ami a szulesnel szinte teljesen lement, de szules utan 2 honappal mar az egesz testem olyan volt, mint terhesseg elott. Ez tenyleg genetika...meg azert az is sokat szamit, h ki mennyit sportolt.
2017. febr. 2. 10:57
 5/25 A kérdező kommentje:
huha....az igen...nekem 8 honapos a fiam es meg mindig 4 honapost mutatok
2017. febr. 2. 10:58
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Hát, én nem láttam még olyan anyukát, akinek 1 hét alatt visszament volna a hasa, bár sokan állítják, akkor is ha láthatóan nem lapos a hasuk. Egyik barátnőm nagyon sportos alkat, a kockák neki is csak szoptatás abbahagyása után, a szülést követő 8. hónapban jöttek vissza és nagyon sokat edzett is, hogy visszaálljon a régi állapot.
2017. febr. 2. 11:28
 7/25 anonim ***** válasza:
67%
#6-os, attol meg, h te nem lattal ilyet, meg letezik :) Nekem sosem volt kockas a hasam, hiaba sportoltam napi szinten. Kiskorom ota sportolok rendszeresen, 7 evig versenyeztem is, nyaron edzotaborokba jartam, majd amikor ez abbamaradt, akkor is igyekeztem legalabb heti 3-szor menni edzoterembe, vagy futni. De a hasam sosem volt kockas, csak szep lapos. Csaszar utan 1 hettel mar autot vezettem es semmi nem latszott a terhessegbol. Ugyh van ilyen ;)
2017. febr. 2. 11:34
 8/25 anonim ***** válasza:
76%
7 nem azt írtam, hogy nincs, hanem azt, hogy én nem láttam. De a privát véleményem az, hogy akkora kontraszt van a terhes has és a szülés utáni has között, hogy egyszerűen nem jól ítélik meg az érintettek. Én most vagyok 19 hetes, de már most alig tudom belőni, hogy mennyire látszik a pocim és milyen volt előtte. Vannak képek a neten fittness edzőkről, hetente fotózzák magukat és egyáltalán nem ment vissza a hasuk 1 hét után, sőt hónapok után sem.
2017. febr. 2. 11:41
 9/25 anonim ***** válasza:
21%
6- os ,attol, hogy te még nem láttál, nem azt jelenti , hogy nincs is. Vagy mész az utcán is mindenkit megkérsz, hogy emelje fel a pólót hogy megnézd a hasát? Egyébként szívesen küldök képet a császár utáni hasamról egy hét után ... arra meg azt mondod hogy később csináltam a képet tehát az ilyeneket nem lehet meggyőzni, mondjuk nem is kell.
2017. febr. 2. 11:43
 10/25 anonim ***** válasza:
52%

6-os, lehet, hogy te is rosszul ítéled meg. :)

Nem csak én, hanem mindenki más is azt látta, beleértve, a védőnőmet, az orvosomat, a családomat, barátaimat...szóval fogadd el, van ilyen.

2017. febr. 2. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!