Csaszarmetszes utan mennyi idore huzodott vissza a hasatok elfogadhato alakura?
20-as! Koszonjuk, mar elegszer leirtad, hogy milyen szerencses alkat vagy es milyen lapos a hasad... Gondolod, hogy most ezzel a kerdezo elorebb van??? Nekem is visszament a hasam, megsem reszletezem 8 valaszon keresztul. Nem tunt fel, hogy a kerdezo sem reagalt ra semmit!?
Kerdezo! Orvossal megnezethetned esetleg, hogy minden rendben van-e a hasfaladdal, hasizmoddal, nincs-e szetszakadva, nincs-e served stb., persze ezek szelsoseges esetek, de elofordulhatnak szules utan.
Nekem a fogyassal ment vissza szepen lassan a hasam es sokat segitett szerintem a hasszorito pant, amit hordtam par hetig a szules utan, segit tartani, visszarendezni a szerveket, beleket. A kovetkezo babanal esetleg megprobalhatod.
koszonom a segito valaszokat... meg azert teljesen nem multa idejet ugye ...meg remenykedem....es varok
(nehezen van szekletem,de amikor kiurulok, akkor is sokkal kisebb lesz a hasam ...ez csak egy erdekesseg, de valo :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!