Csaszarmetszes utan mennyi idore huzodott vissza a hasatok
elfogadhato alakura?
2017. febr. 2. 13:36
Jó, linkelhetsz ilyeneket, de nem lesz tőle igazad, a képen nem én vagyok. :)
Nem nyomasztott volna az se, ha nem megy le, nem dolgoztam érte, alkati dolog. Sajnálom, hogy számodra ez felfoghatatlan. Én jól fogok aludni ezután is, azt gondolsz, amit akarsz.
2017. febr. 2. 14:46
Több hétre is szukseg van, mire a duzzadt méh visszahuzodik eredeti allapotara, a has megnyult bőre visszahuzodik, a szervek, a belek visszarendeződnek, szoval mar csak ezert sem gondolom es eros tulzasnak erzem, hogy valaki azt mondja, hogy szules utan 1 hettel ugy nezett ki, mint terhesseg elott...
A kerdesre valaszolva: azt szoktak mondani, hogy kb. ugyannnyi idore szukseg van, hogy a test teljesen visszaalakuljon, mint, amennyi ido alatt atalakult.
Nekem is pont kb. 9 honap kellett, mire sulyban es formaban hoztam a regi onmagam.
2017. febr. 2. 14:49
Te is nyugodtan gondolhatod, de mégis. :)
2017. febr. 2. 15:16
#2-es vagyok. 3hónapja volt császárom. Feltűnően vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt, pedig akkor sem volt túlsúlyom. (Nem én állítom, a környezetemben mindenki megjegyzi) 3kg-val vagyok könnyebb, mint mikor teherbe estem. Igen is van olyan, hogy valakin meg sem látszik a szülés. Sajnálom ha valakinek ez fáj. Soha nem volt sportosan lapos hasam, mert nem vagyok egy nagy sportember, csak szerencsés alkat vagyok, jó a genetikám. De akármennyire is hihetetlen, rajtam 2hét után semmi nem látszott. Nem tudom ebbe miért kell bele kötni. Van aki ilyen, van aki olyan. Ennyi.
2017. febr. 2. 16:43
16/25 A kérdező kommentje:
akkor , ha 9 honap kell, nekem meg egz honapom van, de mar jo ket honapja semmit nem valtozott, ketlem, hogy egy honap alatt visszahuzodik
eddig nem zavart, de en is olvastam ezt a 9 honapot, es kezdtem aggodni, mert ha ekkora marad.....hmmmmm
Szintén a #2-es vagyok. Mint ahogy leírtam nekem is vissza ment a hasam, nem csak a #16-osnak. Mi az h másnak nem szokott? Istenem!! Sajnálom, hogy ilyen rossz indalatúan kell élned. A környezetemben elég sok mindenkinek vissza ment a hasa. A hozzászólásod végére írt ,,ennyi,,-ből arra következtetek h nekem szántad, nem a #16-osnak. Miért nem tudod elfogadni, hogy van, akinek vissza megy. Amit meg belinkeltél, hát nekem soha nem nézett ki úgy a hasam. Szóval ne általánosítsunk, hogy kinek ,,szokott,, meg kinek nem. Mi ilyen alkatúak vagyunk, te meg irigy!!
2017. febr. 2. 17:36
A terhesseg elotti sulyodat sikerult visszanyerned? Attol is fugg szerintem.
Es valamennyi hasa mindenkinek marad szules utan, kinek kisebb, kinek nagyobb, az izmok, szalagok kinyulnak.
Valamint attol is fugg, hogy kinek mekkora hasa marad, hogy mekkora volt a baba, nyilvan egy 2-3 kg sulyu babat konnyebb kihordani es a testet sem viseli meg annyira, mint mondjuk ha valaki egy 4 kg-os gyereket szul vagy ikreket.
2017. febr. 2. 17:54
19/25 A kérdező kommentje:
ket kilocska van foloslegem most, a babam 3300 g volt, de ahhoz kepest nagy pocim volt, es elegge lent hordtam vegig
Senki nem mondta, hogy elvárás! A kérdező feltett egy kérdést, mi meg válaszoltunk. 5-en írták ugyan azt, nem tudom feltűnt-e? És nem tartom magam szuper maminak! Mondtam, hogy szerencsés alkat vagyok, soha nem sportoltam, most sem sportolok semmit. Soha nem volt problémám a súlyommal, bármikor ehetek bármit, nem látszik meg. Mint ahogy 3hónappal szülés után a terhesség sem látszik meg rajtam. Senki nem írta, hogy ez a normális és mindenkinek így kell kinéznie. De el kellene fogadni, hogy van aki a szerencsések közé tartozik, van aki kevésbé. De mindegy is lenne, hogy nézek ki. Az sem érdekelne, ha maradt volna hasam. Nem tettem érte semmit, hogy vékony legyek, egyszerűen csak lementek a kilok. Illetve nem is híztam sokat terhesség alatt. Mi okom lenne hazudni? Vagy itt a hozzászólók közül bárkinek mi oka lenne? És nem bizonygatni akarom, hogy ez a normális, mert nagyon is tisztában vagyok vele, hogy senki nem egyforma. Csak válaszoltam egy kérdésre. Itt te vagy az aki nem érti és nem tudja elfogadni, hogy ilyen van.
2017. febr. 2. 18:24
Kapcsolódó kérdések: