Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés utáni alak?

Császármetszés utáni alak?

Figyelt kérdés
Mikor várható,hogy megközelítsem a régi alakomat? 2,5 hete szültem, a farmerjaim csak a combomig jönnek fel. kb 6 kiló felesleg van rajtam. félek hogy sosem leszek a régi? :O hasleszorító bugyit használok és várom hogy elkezdhessek tornázni!

2017. márc. 1. 10:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Alkati kérdés, mikorra alakulsz vissza, császártól függetlenül. A tornával mindenképpen meg kell várni a szülés utáni 6 hetes kontrollt, és amit mond az orvos.

Én szerencsés alkat vagyok, 14 kilót híztam az ikrekkel, és a szülés utáni 10 napon egy kiló volt rajtam a terhesség előtti súlyomhoz képest. A hasam is lement teljesen, de a bőr megnyúlva maradt rajta, azzal sajnos semmit nem lehet kezdeni (max. hasplasztika, de azt nem vállalom). Most megyek majd kontrollra, és ha a doki rábólint, én is elkezdek óvatosan edzeni (első szülésem is császár volt, akkor nem hagyott nyomot a terhesség rajtam, na de akkor csak egy babát szültem. Akkor 3 hónap múlva kezdtem el futni járni ismét).

2017. márc. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!