Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után erős...

Császármetszés után erős hasmenés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Második nap rutinszerűen adtak hashajtót, szükséges is volt.

De azóta is erős, vizes hasmenésem van, ami nem múlik. Egy hete műtöttek.

Szedek normaflort pár napja, és széntablettát is. Semmi hatása.

Ráadásul mielőtt wc-re kell mennem, erős, végbélbe kisugárzó fájdalmat is érzek. Az aranyeret kizárnám, teljesen más jellegű.

Néztem a neten, de ilyen panaszokra nem ad normális találatot.

Mi lehet ez? És mit tehetek ellene?

2017. márc. 9. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám volt császár után, engem altattak, lehet attól volt, nem tudom. kb. 2-3 hét után múlt el, az orvosom ajánlott széntablettaszerű gyógyszert, csak sokkal erősebbet. A nevére már nem emlékszem, meg amúgy is külföldön élek, nem hinném, hogy sokra mennél vele. Szóval szerintem kérdezd meg az orvosodat, mit vehetnél be.
2017. márc. 9. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak elkaptál valami vírust, kórházban sajnos nem nehéz. Menj el inkább dokihoz.
2017. márc. 9. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Streptococcus elleni antibiotikum is hasmarsot okoz! Olyat nem kaptál?
2017. márc. 10. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Antibiotikumot biztos, hogy kaptam előtte.

Szedek normaflore-t, de semmi javulás. Illetve annyi, hogy már nem fáj a hasam, mielőtt menni kell.

Több, mint egy hete kínlódok.

Senkinek nincs tippje, hogy mi enyhítheti?

Ebben az influenzás időszakban pár napos babával se buszoznék szívesen, és anyatej nélkül se bír több órát (fejni nem tudok), úgyhogy háziorvos kilőve.

2017. márc. 12. 15:15
 5/5 anonim válasza:
5 napja műtöttek engem is csàszàrral. Hasonlòk a panaszok csak nekem mèg görcsösen is jelentkezik a hasmenès plusz vèrzik a belső aranyerem. Azt mondta az orvos hogy idő kell ahoz hogy minden visszaàlljon csak egy hasi műtètről van szò. Elmozdultak a belek felborùl minden odabent. Most akarom a normaflort elkezdeni hàtha segìt egy picit. Kitartàst mindenkinek!
2018. máj. 20. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!