Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy erős hasmenés beindíthatja...

Egy erős hasmenés beindíthatja a szülést a 30 hét előtt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem! Hisz a hasmenésnél még csak nem is erőlködsz!

De azért egyél sok banánt!!!

2009. febr. 4. 07:54
 2/7 A kérdező kommentje:

De, ha görccsel jár?

Sok banánt nem ehetek, mert inzulinos vagyok.

2009. febr. 4. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
A hasmenés nem igazán, esetleg a velejáró görcsök okozhatnak problémát. (ezért nem szabad terhesen hashajtót szedni)
2009. febr. 4. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális esetben zárt méhszájnál nem.
2009. febr. 4. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

ha aggódsz a görcsök miatt, szerintem nyugodtan hívd fel a dokidat és kérd ki a véleményét. Ilyen esetekben ő az, aki igazán biztosat (és megnyugtatót) tud mondani a kismamának.

(Egyébként nekem terhességi tünetem a hasmenés...most a 2. babával is, 40 hétig. Csak nem görcsöl a hasam, szerencsére.)

Üdv!

2009. febr. 4. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 10 napig volt ilyen gondom kb. a 30. héten, Normaflort szedtem, sokat ittam, és semmi bajom nem lett, a babának sem. 12 nappal előbb érkezett csak.
2009. febr. 4. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt most pár napig hasmenésem. Én is éreztem közben összehúzódásokat és keményedést is. Bár nem volt vészes, de észrevehető volt! Már elmúlt a hasmenés, vele együtt a többi is, azért a dokitól rákérdeztem , hogy nem gáz e. Kérdezgetett, hogy nem volt e vérzés, vagy egyéb... mondtam nem. Erre ő, hogy akkor ezzel nem is kell foglalkozni.

Azért kérdezz rá a dokinál! Az a biztos! Minden jót!

23 hetes kismami

2009. febr. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!